Pool Party de Dragobete

Vineri, 23 februarie, incepand cu orele 22:00, Premier Palace Spa Hotel te asteapta la Dragobete Pool Party, un eveniment de 5*. Prezentare de lenjerie intima Jolidon la piscina, bauturi fine, cele mai bune vibe-uri, relaxare la hidromasaj! Daca doresti sa te relaxezi si sa te distrezi in aceeasi masura intr-o seara fabuloasa, acum este momentul.

Experimenteaza o petrecere unica la piscina si jacuzzi, savurand un pahar de șampanie și bucura-te de surprizele serii. Muzica buna si bufetul recomandat de chef Premier Palace cu selectii gourmet, te vor purta intr-o alta dimensiune.
Cunoscutul prezentator Claudiu Constantin - FashionTV va fi gazda evenimentului!

Momentul mult asteptat al serii va fi o prezentare de moda incendiara, lenjerie Jolidon pusa in valoare de cateva dintre cele mai frumoase modele din Romania. In costul biletului de 200 lei/persoana vei beneficia de: acces la piscina de 5 stele si la cea mai mare hidropiscina din Bucuresti (halat și prosop inclus); welcome prosseco; fingerfood buffet; vodka punch; sangria; parcare gratuita si pazita; sansa de a castiga premii extraordinare, prin participare la tombola Premier Palace Spa! Pentru rezervari: +40 729 777 757.
Locurile sunt limitate, iar fetele au acces gratuit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod