Idei din natura pentru decorarea mesei

Natura este o sursa inepuizabila de inspiratie, iar fiecare dintre noi poate crea cu elemente simple si la indemana, decoruri spectaculoase care sa incante si sa aduca un plus atmosferei necesare unui eveniment reusit, care poate fi o masa in familie sau o reuniune care marcheaza un eveniment important.

Atentia acordata aranjarii mesei exista de foarte mult timp, creandu se diferite stiluri de table design, unele mai opulente altele mai simple (cele rustice sau cele de inspiratie nordica), cu accesorii moderne sau cu accente vintage.

Indiferent de stilul abordat, prezenta lumanarilor este obligatorie, pentru o tenta romantica si un impact vizual puternic.

STILUL ROMANTIC

Cescute de ceai sau cafea, ceainice, servete de panza, trandafiri de gradina si multa lavanda sunt doar cateva  elemente de care avem nevoie pentru a crea un décor romantic care ne duce cu gandul la gradinile englezesti cu celebrii lor trandafiri sau la campurile vesele si parfumate al Provencei.



STILUL NORDIC

Cu vase albe de diferite marimi (cani, supiere), bucati de lemn, plante sau flori care ating una sau doua game de culori (alb cu verde de obicei, dar pentru originalitate putem folosi si culori puternice ) putem crea un tablou vibrant pentru invitati si o evadare imaginara in mijlocul naturii.



STILUL RUSTIC

Toamna ne bate la usa si aduce cu ea o bogatie de elemente pe care le putem folosi pentru un décor cu tenta rustica: frunze, fructe de padure, legume si tufanele parfumate si colorate la care adaugam vase de lemn, dar si materiale textile, precum iuta.

O idee buna este folosirea ei si pentru servetele de masa, care accesorizate cu frunze si fructe de padure au un efect spectaculos.

Sfaturi oferite de Ramona Dumitru, designer floral.

Sursa foto: https://beehappyevents.ro/ 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod