5 designeri români pentru femei sofisticate şi îndrăzneţe

Se termină vara şi este momentul perfect să faci câteva schimbări în garderobă. Promovând ideea de slow fashion, de achiziţii de calitate şi care nu expiră în următorul sezon, Dacia 24, concept store-ul dedicat tinerilor designeri români a adăugat în portofoliu cinci noi designeri, fresh şi originali.

Revival of Wigs - Cu linii simple, minimaliste, din materiale fluide, Revival of Wigs adaugă un twist interesant: printurile materialelor sunt create de Silvia, cea care se află în spatele tânărului brand.

RoW propune pentru această toamnă o combinaţie de culori calde, în tonuri de ocru, verde, galben, cu pasteluri care te cuceresc.

Tropics. The Label. - Un brand nonconformist, care combină printuri curajoase cu detalii preţioase, cum este dantela. Vei găsi sub eticheta Tropics atât ţinute de zi, cât şi de seară, create în special pentru femeile cărora le place misterul, joaca.

Dhanna - Se adresează în special femeilor foarte active, care vor însă să se simtă nu doar confortabil, ci şi şic toată ziua.

Piesele create sub acest brand sunt cosy, dar au un „ceva” care te fac să întorci capul după ele. Bumbac, in, mătase, brocart le găseşti pe toate în cele mai inventive ţinute.

Parapli Soley – Este un brand care aduce la Dacia 24 exclusiv creaţii unicat. Sunt genul de piese vestimentare care „strigă” vară, soare, distracţie! Prin urmare, atunci când ai nevoie să atragi toate privirile, ştii ce brand să cauţi.

Silkdom – Clutchuri din mătase preţioasă, lucrate manual, unicat, bijuterii din mătase, accesorii jucăuşe şi elegante.

Sunt semnătura unui brand special, creat din dragoste pentru mătase.

„Alegem să lucrăm cu branduri de calitate, care spun o poveste, pentru a le oferi celor care ne calcă pragul o experienţă unică. Piesele produse de designerii pe care îi găsiţi la Dacia 24 sunt fresh, sunt originali. În plus, conceptul showroomului nostru este de a oferi în acelaşi spaţiu retras, confortabil, posibilitatea alcătuirii unei garderobe întregi, de la ţinute office, de zi, până la ţinute pentru seri şi ocazii speciale”, a explicat Ema Albert, de la Dacia 24.

Pe lângă aceste branduri noi, la Dacia 24 mai sunt disponibile creaţii vestimentare de la Larisa Dragna, Maison Ilia, Whiskers & Tales, KoModa, precum şi câteva branduri de accesorii: Efemere, Desirette, Lyria – povestea ta pictată, Ancolette, LouBijou, BonBons by Monica Rădulescu şi multe altele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod