Carnet de vise & visuri

Carnetul de Vise si Visuri a vazut lumina tiparului. Cativa dintre voi stiu despre ce este vorba: o idee pe care Noemi Meilman a avut-o in urma cu vreo doi ani, "atunci cand pe noptiera mea se adunasera vreo 20 de carnetele de notite, stranse de prin camerele de hotel in care m-am cazat de-a lungul timpului; carnetele respective erau destinate notarii viselor mele dimineata, cum ma trezeam din somn.
Intr-o zi m-am gandit cum ar fi sa fac un carnet in care sa imi notez si visele dar si ideile si planurile de viitor? Poate fi si agenda, si lista de cumparaturi, si jurnal, atata vreme cat are foi veline si arata asa cum imi doresc.
Mi-am dorit ca scrisul sa aiba caractere Bauhaus si mi-am mai dorit sa fie un carnet demn de “Placerile lui Noe”.

Carnetul are dimensiunile de 15,5 cm latime si 21 cm inaltime, costa 64 de lei si are 96 de pagini, cusute cu ata gri. A fost manufacturat in atelierul Fabrik. Fiecare cotor de carnet este diferit.
Bucatile de tapet au fost taiate si potrivite in asa fel incat niciun vis sa nu fie la fel cu celelalte 50. Majoritatea sunt cu palmieri si foarte putine cu Flamingo (in doua ipostaze), cu cozi de catel si frunze albastre. Grafica: Cristian Grigorie.  Aceasta prima editie este foarte limitata, de doar 50 de carnete scoase la vanzare.

Carnetul de Vise si Visuri poate fi achizitionat de pe http://www.molecule-f.com/carnet-de-vise-si-visuri/all/, , http://www.morodan.com.ro/morodan-home/carnet-de-vise-si-visuri/  si http://visuell.ro/?portfolio=nou-carnet-de-vise-si-visuri  incepand de astazi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod