50 de cursuri gratuite pentru a deveni Broker de Asigurări

RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare SRL, companie cu capital 100 % românesc si cu o experiență de aproape 10 ani de intermediere, consultanță și asistență în domeniul asigurărilor, oferă gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor.

RITTER Broker urmăreaște să promoveze, după mijloacele sale, cultura publică în domeniul asigurărilor, prin oferirea de informații corecte și complete tuturor celor interesați, în acelasi timp dorind să susțină 50 de persoane cu potențial ridicat în domeniul vânzărilor de asigurări private și brokeraj, persoane ce nu iși pot contura o carieră în acest domeniu din cauza lipsei de finanțare și a unui ajutor în ceea ce priveste know-howul la început de carieră.


“Noi dorim să susținem și să încurajăm persoanele pasionate de domeniul financiar de asigurări să își indelinească obiectivele, să devină brokeri de asigurări și să își creeze o carieră de succes, astfel că, pe parcursul lunii Februarie și Martie organizăm o campanie la nivel național prin care acordăm gratuit 50 de cursuri de calificare în domeniul asigurărilor, cursuri acreditate la nivel național. Aceasta sponsorizare pe care noi o facem se adresează tuturor persoanelor cu abilități de antreprenor care vor să își mărească veniturile prin vânzarea polițelor de asigurări.” Alexandra Brătescu, Director de vânzări - Ritter Broker.

În urma cursurilor, după ce candidații parcurg toate etapele și sunt admiși la examen, pot începe să vândă orice tip de asigurări de la toate societățile de asigurări prezente în România, iar RITTER Broker îi va susține pe tot parcursul autorizației cu sfaturi, consultanță și tot sprijinul necesar pentru a oferi un start real în carieră celor 50 de cursanți.


RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare va pune la dispoziția tuturor colaboratorilor întregul know-how necesar desfășurării activității, licența și acoperirea dată de răspunderea profesională, contractele Ritter Broker de colaborare cu asiguratorii parteneri și nu în ultimul rând puterea acționariatului, experiența și succesul echipei de management. Toate acestea vor contribui la parcursul profesional și dezvoltarea unei cariere solide pentru cei 50 de cursanți sponsorizați de către Ritter Broker.

Dacă ești în căutarea unui partener care să te susțină în dezvoltarea propriei afaceri și îți dorești să fii corect recompensat financiar pentru activitatea depusă, acest tip de colaborare este cel ideal pentru tine atât timp cât crezi în importanța pregătirii profesionale și îți dorești să te dezvolți.
Lucrând ca broker de asigurări în parteneriat cu RITTER Broker vei avea parte garantat de un sistem de remunerație ce poate depăși nivelul veniturilor medii din România, dacă te numeri printre aceia care știu să fructifice oportunitățile oferite.

Candidații ce vor beneficia de cele 50 de cursuri gratuite în domeniul asigurărilor și al brokerajului vor fi aleși în ordinea aplicării. Pentru înscrieri puteți accesa următorul link www.ritter.ro/devino-partener și să scrieți mesajul “Am citit articolul și sunt interesat să mă înscriu la cursul gratuit “. Regulamentul campaniei este afisat pe www.ritter.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod