Servetele pentru igiena zonei intime

Practic, fiecare dintre noi a experimentat, la un moment dat in viata, probleme vaginale minore cum ar fi scurgeri vaginale sau mancarimi. Cu toate acestea, multe dintre noi s-ar putea sa nu cunoasca faptul ca atentia acordata zonei intime poate preveni majoritatea acestor complicatii.
O igiena intima corespunzatoare ne ajuta sa ne simtim mai confortabil, mai sigure in raport cu alte persoane, si, bineinteles, mai increzatoare cu privire la viata noastra sexuala.

Trebuie sa stim faptul ca imunitatea naturala a zonei intime feminine variaza in functie de varsta unei femei. Schimbarile care se produc in viata fiecareia dintre noi, cum ar fi pubertatea, ciclurile menstruale sau menopauza, pot tulbura rezistenta naturala a corpului nostru.

pH-ul natural, usor acid al vaginului poate fi insa afectat si de alti factori.
Te-ai gandit vreodata ca stressul zilnic, oboseala sau chiar imbracamintea prea stransa pe corp pot cauza infectii vaginale? Acelasi lucru este valabil si pentru antibiotice, contraceptive si tampoane igienice. Sauna, sala de sport sau piscina sunt locuri in care ne putem rasfata corpul si mintea dupa o zi incarcata la serviciu . Modificari ale mediului vaginal pot aparea insa si in aceste cazuri, iar echilibrul nostru natural poate fi afectat. Pana si igiena obisnuita ne poate afecta imunitatea daca nu folosim produse special create, deoarece sapunurile de toaleta sau gelurile de dus obisnuite sunt total nerecomandate pentru igiena zonelor intime.


Pentru ca ritmul nostru de viata este foarte alert, avem la indemana servetelele intime Lactacyd Femina. Imbibate cu emulsia Lactacyd Femina pentru o protectie eficienta, dar delicata, acestea sunt de mare ajutor in momentele in care jonglezi cu zilele agitate.

Utilizand servetelele Lactacyd Femina pentru igiena zonelor intime in locul produselor obisnuite vei vedea diferenta: eliminarea oricarei senzatii de disconfort si a mirosurilor dezagreabile, pentru a ne bucura de o zi fara griji de dimineata pana seara.
In plus, vei putea pastra acea senzatie placuta de curatenie si prospetime. Folosindu-le zilnic te vei bucura de o senzatie de libertate care te va ajuta sa devii mult mai increzatoare. Produsul este recomandat atat in timpul menstruatiei, cat si la menopauza, in perioada anterioara pubertatii, in timpul sarcinii si dupa nastere. Folosirea sa este recomandata si dupa activitati sportive intense sau sauna, dar si dupa contact sexual.

Lactacyd Femina este disponibil in farmacii si in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri).
Si sa nu uitam ca trebui sa consultam un medic ginecolog in toate situatiile in care senzatia de disconfort vaginal, mancarimile sau iritatiile persista.

Pret recomandat: 12 RON
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ariana pe 26 Aug 2013, 13:15
    protectia zonei intime

    De acord, trebuie sa avem in continuu grija de zona intima. Eu de exemplu, m-am tot confruntat cu raceli si chiar infectii recurente. Medicul mi-a spus ca poate sa fie din cauza imunitatii scazute si mi-a recomandat Activit Imuno forte. Contine lactoferina si colostru bovin, 2 substante naturale ce cresc numarul de anticorpi din organism. Eu il iau de 3 saptamani si chiar simt o diferenta. Il puteti comanda pe site-ul farmaciilor Ropharma.

    0
    0

  • Eu pe 28 Nov 2007, 22:56
    Servetele

    Mie imi plac foarte mult servetelele intime Fresh Care Alive. Sunt foarte delicate si sunt pe baza de aloe vera.

    0
    0

  • alis_monalis pe 26 Nov 2007, 20:53
    Igiena intima

    Am folosit si eu gel uri intime de la avon si oriflame, dar acum am descoperit un gel pentru igiena intima de la Favisan. Sunt fff multumita de el!

    0
    0

  • teodora pe 20 Nov 2007, 15:55
    interesant

    si eu am incercat gelul pt igiena intima de la Oriflame si de la Avon dar nu mi s-au potrivit de loc ...cu servetelele e mai bine dar nu asa cum mi-as dori... poate ca le voi incerca si pe cele de la Nivea ( imi plac foarte mult produsele lor ) dar am intrebat un medic generalist , un prieten de familie ce parere are despre aceste lucruri si acesta mi-a zis ca nu sunt indicate nici gelurile si nici servetzelele deoarece la cele mai multe din femei provoaca usturimi ...

    0
    0

  • monica pe 20 Nov 2007, 13:30
    igiena intima

    e foarte important sa avem grija de zona intima indiferent de varsta,nu trebuie sa uitam.servetele intime sunt o solutie minunata pt a ne pasta curate si a ne simti revigorate.pachetul cu servetele intime este unul din lucrurile care nu-mi lipseste din geanta.

    0
    0

  • cazacutatiana pe 17 Nov 2007, 22:45
    igiena intima

    Sunt pensionata pe caz de boala.Am multe probleme de sanatate.Folosesc zilnic servetele intime care ma ajuta sa ma intretin.Va sfatuiesc sa incercati sa le folositi si veti avea o viata mai usoara chiar daca sunteti bolnavi.

    0
    0

  • Felicia pe 17 Nov 2007, 16:21
    mh.....

    Eu am cumparat un pachet din aceasta gama(gel intim+ 2pac. de servetele) si nu am fost incantata. Gelul era acceptabil dar servetelele imi dadeau o senzatie de usturime, iar cu servetelele din alte game nu mi s-a mai intamplat. Poate ca ph-ul pielii mele nu este compatibil cu acest produs. Expirate nu erau, am controlat! Pt. mine gelul intim Nivea cu extract de musetel este cu adevarat special, catifelat...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod