Cezariana taie din dragoste



Mamele care nasc prin cezariana se ataseaza mai putin de copiii lor, in com-paratie cu femeile care nasc in mod natural. Potrivit expertului in obstetrica Michel Odent, nasterea prin cezariana impiedica eliberarea in corpul mamei a unor hormoni care o fac pe aceasta sa se

 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Roxana pe 2 Dec 2006, 18:53

    si atunci cand asculti medicul, si nasti pe cale naturala,doctorul te informeaza despre riscurile acestei nasteri, de ce spuneti ca cezariana are riscuri?!, cand nasterea naturala are mai multe riscuri....si te trezesti ca bebele tau a suferit un accident la nasterea naturala de care tu nu stii dar aflii mai tarziu cand copilul face convulsii.....RUSINE.....mamele trebuie informate, despre ambele riscuri, acesta decizie trebuie luata impreuna cu medicul , nu impusa,....nu este ilegal sa-ti doresti un copil nascut sanatos intr-un spital cu angajati incompetenti....

    0
    0

  • Popa Roxana pe 18 Iul 2006, 19:00
    Cezariana taie din dragoste

    Este o falsa idee.Pacat se jignesc atitea mame in mod asa brutal.

    0
    0

  • DOINA pe 18 Iul 2006, 15:05
    MINUNEA MEA

    Am nascut prin cezariana si pot sa va spun ca afirmatiile din articol sat total false.Din momentul in care s-a nascut ,baietelul meu a devenit ratiunea mea de a fi.El este minunea mea ! L-am iubit din prima clipa,iar acum cand are 8 ani ,n-as mai putea concepe sa traiesc fara el.

    0
    0

  • Monica Gheorghe pe 17 Iul 2006, 15:17
    dragostea de mama

    am nascut si eu prin cezariana o singura data si vreau sa va spun ca nimic pe aceasta lume nu este mai scump decat baiatul meu care acum a pornit pe 18 ani si in prezent il iubesc la fel de mult ca in prima clipa cand l-am vazut.In cazul meu nu este adevarat ce spun expertii absolut deloc.

    0
    0

  • gedilika77 pe 17 Iul 2006, 14:18
    total eronat!!!

    In ceea ce priveste cele citite mai sus, expertul poate ca nu greseste dar nu se potriveste deloc, nici macar o centima, cu ceea ce am trait eu. Si apoi sa ne gandim ca sute de femei nasc normal ca mai tarziu sa-si abandoneze copiii........!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • simona baicoianu pe 17 Iul 2006, 12:08
    cezariana taie din dragoste

    Este o mare aberatie.Am nascut prin cezariana si imi iubesc foarte mult copilul.Ce ne facem cu acele femei care nasc normal dar uita de ei prin spitale sau ii bat pentru fiecare sotie sau nazbatie de copil mic,mai mult de atat ii maltrateaza pana isi dau sufletul?Cat de dezvoltata este acea substanta hormonala,pentru ca au nascut normal?

    0
    0

  • andreea pe 17 Iul 2006, 10:27
    e foarte adevarat

    Am nascut doi copii, unul natural si al doilea prin cezarian .a nu fi inteleasa gresit:acum imi iubesc la fel de mult ambii copii ,dar m-am indragostit pe loc doar dupa nasterea naturala . dragostea pentru al doilea copil s-a format in timp in cateva zile. Drept e ca mi-am si revenit mult mai greu dupa cezariana dar eliberarea si senzatia de fericire de dupa o nastere naturala nu se compara cu nimic . Eu cred in afirmatiile d-lui dr. Odent .

    0
    0

  • luciana pe 17 Iul 2006, 07:43
    nu e adevarat

    Cel putin in cazul meu nu e adevarat.Am nascut doi copii prin cezariana in decurs de doi ani si ii iubesc pe amandoi foarte mult din prima clipa in care i-am vazut.Mi-am dorit foarte mult acesti copii si nu pot sa traiesc fara ei.

    0
    0

  • lylyana_hd pe 15 Iul 2006, 18:57
    cezariana....

    prostii.am nascut prin cezariana si-mi iubesc nespus de mult baietelul.

    0
    0

  • danaioana pe 15 Iul 2006, 15:23
    fals

    eu am nascut prin cezariana si-mi iubesc copilul cum nu credeam ca voi fi capabila sa iubesc pe cineva vreodata, dragostea neconditionata

    0
    0

  • iustina pe 15 Iul 2006, 11:00
    in nici un caz

    daca ar fi sa ne luam mereu dupa experimentele "marilor" oameni de stiinta ,nu am ajunge nicaieri.haideti sa fim seriosi,sa fii un pic naiv sa crezi ca o mama care a nascut prin cezariana isi iubeste mai putin copilul.e o stupiditate!

    0
    0

  • David Liana pe 14 Iul 2006, 22:15
    Nu sunt de aceeasi parere!

    Nu sunt de acord cu ceea ce spune dr.M.Odent, si eu am nasuct cu cezariana din cauza ca am nascut la 7 luni si copilul era prea mic pentru al naste normal.Chiar daca l-am nascut cu cezariana il iubesc ENORM!!! cu stima Liana

    0
    0

  • v.v pe 14 Iul 2006, 12:51
    p

    nu este adev

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod