Ai intrebari despre metodele de contraceptie?


Pilulele sunt bune pentru mine? Contraceptivele ingrasa? S-a rupt prezervativul, ce sa fac? Raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele vei gasi la primul eveniment de acest gen din Romania - "Contraceptia, un pas spre libertate".
Te asteptam in Parcul Unirea din Bucuresti, intre 30 octombrie si 2 noiembrie, in cortul contraceptiei, sa gasesti raspunsuri la toate intrebarile tale. Iti vor raspunde specialisti in nutritie, fitness si intretinere corporala, un make-up artist si specialisti in consiliere de cuplu.

In cort va fi amenajat, de asemenea, un "tunel al contraceptiei", care va ilustra momentele-cheie din istoria contraceptiei (de exemplu, primul prezervativ, aparitia pilulei).


Evenimentul face parte din proiectul "Contraceptia - un pas spre libertate", care isi propune sa promoveze contraceptia ca fiind o garantie a libertatii individuale, un element de control asupra propriei vieti, o parte din viata de zi cu zi a femeii secolului XXI. Totodata, proiectul doreste sa combata anumite mituri cu privire la contraceptie, existente la nivelul populatiei. 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;