Protejează-ți întreaga familie cu URACTIV!

Studiile clinice au demonstrat că 50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de o formă de infecţie urinară, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii.
Problema infecției urinare este mai des  întâlnită la femei, din cauza particularităţilor anatomice. Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesivă la frig, litiaza renală, infecţiile genitale, diabet.

Dintre simptomele generale ale infecţiilor fac parte: urinările frecvente şi dureroase, disconfortul şi usturimile locale, durere în abdomenul inferior sau în regiunea lombară.  

Stiăi ca infecţiile urinare frecvente sau netratate pot duce, în timp, la infertilitate şi la afectări renale grave, de multe ori ireversibile ?

Tratamentul clasic în cazul infecţiilor urinare se bazează pe antibiotice, însă acestea pot dăuna organismului prin slăbirea sistemului imunitar, mai ales dacă sunt luate pe o perioadă îndelungată de timp sau în cure succesive.


Laboratoarele Fiterman au creat gama URACTIV pentru întreaga familie: adulţi, copii, femei însărcinate sau care alăptează.

URACTIV menţine funcţionarea normală a rinichilor şi contribuie, prin favorizarea diurezei, la eliminarea din organism a substanţelor nocive, a produşilor toxici, substanţelor străine sau în exces rezultate din procesele metabolice.
    
URACTIV se administrează de la apariţia primelor semne de disconfort la nivel urinar şi până la dispariţia acestora, dar nu mai mult de 14 zile.
Nu uitati sa beti multe lichide!

La fel de importantă este şi depistarea cât mai precoce a infecţiilor urinare pentru a fi tratate corespunzător. URACTIV TEST identifică în urina prezenţa eritrocitelor, nitriţilor şi leucocitelor. Acest test este similar cu cele ce se efectuează în laborator şi furnizează rapid informaţii despre existenţa bolii. URACTIV TEST se oferă CADOU la achiziţionarea fiecărui produs din gamă.

Preţul recomandat :

Uractiv capsule 25 ron
Uractiv plicuri  25 ron
Uractiv Sirop  28 ron
Uractiv Junior  25 ron
Uractiv Mami  25 ron
Mai multe detalii despre campaniile existente se pot găsi pe site-ul www.uractiv.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod