Fibromialgia: o afectiune foarte dureroasa

Simti dureri in tot corpul, stari de oboseala permanenta si nu poti sa dormi? Dupa nenumarate teste, inca nu ai un diagnostic clar? Este posibil sa suferi de fibromialgie, o boala relativ recenta care atrage din ce in ce mai mult atentia medicilor.
Simti dureri in tot corpul, stari de oboseala permanenta si nu poti sa dormi? Dupa nenumarate teste, inca nu ai un diagnostic clar? Este posibil sa suferi de fibromialgie, o boala relativ recenta care atrage din ce in ce mai mult atentia medicilor.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • brunti pe 7 Apr 2015, 20:20
    fibromialgia

    numai groapa ne mai scapa de aceasta boala ieu sufar de 5 ani fara sai gasesc tratament .si unii doctori zic ca am protruzii discale altii ca nam nimic altii cai fibromialgie numai sti dupa cine sa te iei.

    1
    0

  • Ana pe 5 Feb 2015, 02:19
    fibromialgia se vindeca natural

    Am uitat sa completez,la fel cum sustine Cristian sportul este fundamental,eu am facut si fac stretching usor,eu sustin ca neurotransmitatorii au fost lezati de antidepresivele pe care unii din noi le iau fara sa stie cat de rau ne fac si dupa ramanem cu aceasta Fibro.Mergem la doctor si incerca sa ne dea ,ghiciti ce???TOT ANTIDEPRESIVE:))))))))

    2
    0

  • Ana pe 5 Feb 2015, 02:13
    fibromialgia se vindeca natural

    Buna seara ma numesc Ana am lucuit multi ani in Italia si in martie 2014 au inceput primele simptome de fibromialgie,normal ca am fost la medici si mi-au dat tratamente psihotrope care m-au facut sa stau mai rau...in primul rand uitati-va in trecutul vostru si o sa va dati seama toate ca aceasta "boala " a aparut in urma unui tratament de natura psihotropa(antidepresive,anti-anxietate,somnifere,etc).M-am desteptat si am urmat o dieta stricta (eu o ador si o consider sanatoasa),am eliminat in primul rand orice fel de produs animal,zahar,faina alba si orice prelucrat,de medicamente nu mai zic...trebuie vointa,nici macar aspirina,nimic.La baza vindecarii mele au stat sucurile de fructe si legume facute de mine,ghimbir si turmeric mult(antinflamatori puternici naturali).Pe langa alimentatia fundamentala am urmat si urmez chiroterapie.Implinesc 3 luni de cand am adoptat acest stil de viata si aproape in totalitate simptomele au disparut.Evitati sa cheltuiti bani la medici si pe pastile pentru ca veti ramane bolnave pe viata...Adresa mea de mail daca aveti dorinta si ambitia sa va vindecati fara sa cheltuiti bani si fara sa vi se bage pe gat tot felul de leacuri miraculoase ma puteti contacta la mateiana79@hotmail.com.Dorinta mea este sa ma contacteze doar persoanele care intr-adevar au afectiunea si doresc sa se faca bine,deja am incercat sa ajut 2 femei si cand au auzit ca dieta lor de limiteaza si ca trebuie sa renunte la paine calda,prajituri si carne nu m-au mai cautat.Sunt o persoana altruista care am suferit enorm,ca si voi si trebuie sa intelegeti ca nu am timp si rabdare sa conving pe nimeni si nimic de castigat.Natura este singura care ne poate vindeca si sigur ati auzit de cazuri mult mai grave de vindecare prin alimentatie!!!!Daca cautati in strainatate sunt o multime de persoane care au suferit si s-au vindecat,din pacate romanii nu sunt atat de bine informati...

    1
    0

  • lidia pe 17 Sep 2012, 21:28
    pt.o cunostinta

    Cunosc o d-na pe nume Elena care sufera de fibromialgie,ea ar dori sa intre in legatura cu cineva care sufera sau s-a tratat de aceasta boala.Nr de tel sunt: -0368445215 -0770938010

    1
    0

  • Elena pe 5 Apr 2012, 21:17
    fibromialgia

    Cristian, Te rog, daca imi poti spune unde si cu cine ai facut fitness, sufar ingrozitor de aceasta boala! am dat o cautare pe net si asa am aflat ca boala asta are un nume si ca s-au confruntat si altii cu aceasta boala si ca exista tratament. Din pacate bolile mai putin cunoscute sunt f greu diagnosticate de medicii care nu sunt bine pregatiti si informati. Am si simtome legate de insomnie si anxietate si nu vreau sa mai iau somnifere care nu ma ajuta prea mult. Multumesc!

    0
    1

  • Cristian pe 17 Mar 2012, 16:09
    vindecat de fibromialgia prin sport

    Salut. Va scriu pentru ca dupa 12 ani m-am vindecat de fibromialgia prin sport - fitness FM este o lipsa de neurotransmitatori in sistemul nevos central. Dupa 6 luni de fitness (2-3 ori/sapt) m-am simtit mai bine si in pauza de 6 luni din ce mai bine. Apoi excelent dupa 2 luni de fitness. Am fost la o doctorita super tare dupa ce fusesem la n inainte care habar nu aveau. e vorba de Dna Balanescu de la Colentina. Mi-a zis : exercitiu daca se poate in fiecare zi, mancaruri bogate in triptofan (banane, curcan etc). Si a functionat. Rezultatele apar in 6luni - 1 an dar se pare ca e singura metoda in afara de antidepresivele care nu sunt o solutie decat temporara. Numai bine Cristian

    2
    2

  • Rodica pe 11 Mar 2009, 21:55
    100% adevarat

    Din pacate prezint aceste simptome. Intradevar am o munca sedentara si nu prea fac miscare, am si o poliartrita reumatoida. Vara cind ajung sa inot intradevar nu mai prezint nici un fel de simtom. Un articol excelent si binevenit pentru persoane ca mine peste 45 ani!

    1
    0

  • Filip Magdalena pe 11 Mar 2009, 21:42
    buna seara

    cei care sufera de aceasta afectiune,putme incerca ceva naturist...pt cie interesati 0742 150 828 sau magdalena_filip@yahoo.com

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod