5 beneficii ale spermei

Mai nou, se apelează la donatori de spermă şi din alte motive în afară de reproducere. Specialiştii au descoperit că beneficiile spermei există cu adevărat şi că este util pentru femei să beneficieze de o terapie seminală.

Mai nou, se apelează la donatori de spermă şi din alte motive în afară de reproducere. Specialiştii au găsit că este util pentru femei să beneficieze de o terapie seminală. Ea presupune să consumi o cantitate de spermă de trei ori pe săptămână, cu garanţia că te vei bucura de toate avantajele acestui lichid asupra corpului tău. Ai să râzi, dar fondatorii terapiei, şi care susţin de altfel beneficiile spermei, au parte de multe cereri, iar în prezent au clienţi în întreaga lume. Ei fac posibilă această terapie apelând la donatori.

Specialiştii de la sementherapy.com au inventat reţete de preparare a spermei care îi conservă proprietăţile, special pentru doamnele şi domnişoarele cărora le este scârbă sau jenă să consume sperma iubitului în timpul actului sexual.
De exemplu, în Rusia se prepară cocktailuri din votcă, lichior de cafea şi... spermă. Pe continentul american te poţi delecta oricând cu o budincă cu aromă de vanilie şi, ai ghicit, spermă. Cum de s-a ajuns la asemenea practici, care, pentru muritoarele de rând pot părea barbare? Cercetătorii au descoperit tot mai multe beneficii ale spermei, care promit să facă femeilor viaţa mult mai uşoară. Aşa să fie?

Beneficiile spermei: este foarte nutritivă

Reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, plus diferite componente extrem de importante pentru organismul tău: seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12. Vorbim de un cocktail de substanţe nutritive, care îţi aduc o mulţime de beneficii! Cel mai interesant? Adaosul de testosteron îţi hrăneşte libidoul!

Sperma scade riscul de cancer la sân cu 50%

Glicoproteinele şi seleniul luptă împotriva cancerului.
Seleniul este cel mai eficient nutrient de sine stătător pentru prevenirea cancerului. Potrivit unui studiu, expunerea unei femei la spermă reduce riscul de cancer la sân cu 50%!

Beneficiile spermei: te fereşte de depresie

Cercetătorii unei universităţi din New York au remarcat faptul că femeile care fac sex fără prezervativ şi au contact cu sperma partenerului sunt mai puţin depresive decât cele care fac sex cu prezervativ, sau decât cele care se abţin de la sex. Specialiştii au analizat constatările în amănunt şi au descoperit că vaginul unei femei absoarbe substanţele din care e compusă sperma, iar ele acţionează contra depresiei, alungând anxietatea şi mărind rezistenţa la stres. La câteva ore după sex aceste substanţe sunt deja detectate în sângele femeii respective.

Mai departe, un alt studiu a demonstrat că starea emoţională a unei femei depinde de frecvenţa cu care foloseşte prezervativul.
Cu cât îl foloseşti mai des, cu atât eşti mai predispusă la stări emoţionale negative! Privarea de spermă este explicaţia oferită de autorii studiului.

Sperma reduce presiunea sângelui

Un alt studiu susţine că femeile care fac sex oral şi înghit sperma partenerului îşi menţin fluxul sanguin în limite normale. Mai precis, s-a arătat că sperma le fereşte pe femeile însărcinate de toxina gravidică, o boală cauzată de o circulaţie defectoasă a sângelui, dar şi de o dietă slabă în nutrienţi. Această boală, netratată, poate duce chiar la comă şi moartea mamei şi a copilului.

Beneficiile spermei: are efect anti-îmbătrânire

Mulţi producători de cosmetice adaugă spermă în compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor efecte ale spermei.
Spermidina, componentă a spermei, încetineşte procesul de îmbătrânire al pielii şi chiar s-a demonstrat că prelungeşte viaţa muştelor şi a şoarecilor. Specialiştii susţin că sperma ajută la regenerarea celulelor pielii, oferindu-ţi un tratament de înfrumuseţare extrem de eficient.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popa Tudor Andrei pe 12 Ian 2017, 17:44
    Adevarul

    Eu Tot Am Citit Comentariile Sriitorilor de pe Site si ma Deranjeaja cand Zic ca Mananca dar nu Este Mancare Sperma este Lichida si Eu Sunt Baeat de 26 Ani Si Am Fost Curios sa Vad daca Sperma chiar este Buna si Chiar Este Buna de Inchitit pentru Fete Femei Cu Cat incep Ele Fetele Femeile mai Repede sa Consume Sperma cu Atat isi Mentin Frumusetea nu Exista Tineretea Timpul nu Are Stapan Timpul Trece vrei nu Vrei dar Trece Dar Tratamentul cu Sperma chiar este Bun pentru Fete Femei caci pentru Baeti Barbati ne Place Cand Vedem o Fata Femeie Draguta Toate Sunteti Frumoase dar Dragute daca Consumati Sperma Puteti Fi asa de Dragute de Invidiat de Toti ce Va Este Scarba sa Inghitit Sperma nu Trebue sa Va Fie Scarba Doar si Eu/El sunt/Suntem Oameni daca la Aceasta Am Ajuns sa ne Fie Gretea de noi ca Oameni cum Era daca Descopereau ca de la Animale sa inghita Fata sau Femeia Sperma Atuncia da Era Scarbos dar de la un Om nu Trebue sa le Fie Scarba Asa Zic Eu Voi Care Cititi Acest Comentariu Al Meu daca nu Credeti ca este Adevarat mai Bine Intrebati de la un Sexolox sau de la Uorolog Simplu de Gasit.Etc?

    1
    0

  • Alex pe 24 Apr 2016, 20:54
    hahha

    Doamne ,cat de demente sunt unele femei .. cum naiba sa folosesti sperma pe post de crema haha .. maine-poimaine te trezesti ca e un ingrendient miracolus de pus in prajituri :)))

    1
    0

  • niko pe 6 Ian 2014, 16:47
    sperma

    Daca tot are atatea proprietati cum sustin ,,certatatorii" de ce nu alapteaza ei copii? importanta e sanatatea ,nu!

    1
    1

  • Geo pe 9 Aug 2013, 14:19
    Donez sperma

    Donez sperma doamnelor sau cuplurilor, pentru sarcina. Contact: tel sau SMS la 0727.297.488; Barbat de 33 de ani, 1,72 m inaltime, 70 kg, ten alb, ochi caprui, aspect fizic placut, nefumator, nonalcolic, studii superioare, din Bucuresti, fara obligatii, doresc sa ajut gratuit persoanele care isi doresc copii. Nu am pretentii materiale sau de alta natura. Daca solicitanta va dori discretie, ii voi respecta dorinta, iar daca va dori sprijin, voi incerca sa o ajut. Mentionez ca am analizele negative si in limite normale.

    0
    1

  • radu daniela pe 20 Oct 2011, 20:34
    rasul e ras si gluma e gluma dar sperma e f. buna...

    stimate d-ne ,ca domnisoarele stiu mai bine ca voi ce gust are sperma ,ar trebui sa stiti ca daca aveti o RANA pe colul uterin ,se va cicatriza singura daca folositi terapia locala cu sperma ,nu e gluma ,eu am utilizat-o si e OK.INGHITITA la fel ,te tine tanara cu un ten de invidiat ,e o vorba:Dumnezeu iti da ,dar in sac nu-ti baga...Aveti LIBER ARBITRU sa luati decizia pe care o considerati buna ptr.voi.multa iubire ,pace ,lumina si bucurii,daniela

    14
    5

  • Elena(2) pe 7 Sep 2011, 19:40
    Varsta a 3-a !

    Am uitat sa mai spun ca "barbatii normali si sanatosi mental, fizic si sexual, la varsta a 3-a, au libidou si chiar erectii, mai frecvent matinale, numai ca - nu veti crede - , de data asta, EL are nevoie de un PRELUDIU mai lung si nu mai are "ejaculare precoce", cum avea sotul meu in tinerete si la maturitate, mai ales cand nu ma vedea o saptamana, ca pleca in controale, in judet ! Zici ca e partener din filme porno ( ma refer ca timp de amor prelung) ! Cu sinceritate! Sa fiti impliniti!

    9
    3

  • Elena pe 7 Sep 2011, 19:33
    Nu, nu sunt de acord sa fie, si papata!

    Pe vremea noastra se auzea ca Sophia Loren isi trateaza tenul cu SPERMA! Hai sa zicem, dar s-o mananci....nu....!!! A ! Dar daca ai sansa sa n-ai spaima unei sarcini si, dupa contact, mai stai o juma de ora in pat, iar mai apoi, te duseszi, da, OK...SPERMA ramasa in tine este un E L I X I R al sanatatii si al tineretii !( ginecologul meu din Ceausism, cand ma auzea ca ma plang ca "raman gravida din priviri" cata vreme ma spal I ME__DI__AT ...dar imediat dupa contact, imi spunea:"Cum Stimata Doamna, altele se dau cu ea pe fata si mata n-o lasi acolo, o ora, unde i-e locul ei!!! Habar n-aveti ce sanatoasa este! Eu gandeam ca Dl Dr. e cam nebun! Ce ignoranta eram !) Mereu am recunoscut ca acum, la varsta a 3-a, sunt mai sanatoasa si mai vivace decat in tinerete si la maturitate, cand eram haituiti de griji cu copiii & jobul si vesnic obosita; parca urcam pe Everest cand mergeam. De ce? Intrucat - toata viata am folosit prezervativul - , iar cand - cu calendarul "traiam" si noi, "ca lumea" - , saream ca un resort din pat si ma spalam cum spala - pe vremuri - , Mama Leana, sticla de lampa, de teama unei alte sarcini, cata vreme aveam din start 2 copii ! Nu dragii mei, nu credeti ce scriu acesti pagani. Sexul oral, sperma papata si urina ingurgitata, ca la Bivolaru etc. sunt practici "contra naturii umane"! Dumnezeu a fost atat de grijuliu si atent cu intimitatile fiintei umane, incat recomanda cuplurilor sa nu stea - fara a face amor - , mai mult de o luna ( vezi "Noul Testament"!) si chiar recomanda "divortul ", intrucat El vrea "PACE in cuib"! Iubiti-va cat puteti de frecvent, ca - la 65 de ani - , sotul are libidou cat cuprinde si mai ales, erectii matinale - , dar..... "productia" de sperma....scade ! Doamne, ajuta!

    5
    5

  • melania pe 30 Aug 2011, 12:05
    miky

    da, adevarat ca barbatii sunt mai disperati decat femeile sa ramana tineri, asa ca le urez pofta buna............., daca s-ar mai scrie si ca sperma iar face mai virili saracele femeile care adorau asta se vor bate in parte cu barbatii pe sperma.....ha

    10
    5

  • Spermatozoidul jucaus pe 26 Aug 2011, 11:58
    reteta

    Buna ziua, stimate domnisoare si doamne. Desi, sunt sigur, ca nu exista o persoana apartinand sexului frumos care sa nu fi "gustat" si din mine un singur strop, va recomand o reteta tip smoty (pentru ca tot este foarte la moda acum). Bagati-ma in toate retetele voastre favorite si ...............sanatate.

    5
    7

  • georgeta pe 25 Aug 2011, 12:39
    :)

    Eu am mai auzit de efectele ''miraculoase'' ale spermei asupra tenului :)) darrr...am crezut ca e vre-o gluma din partea unor barbatii(tot in beneficiul lor) pe care unele femei ''au muscat-o'',crezand a fi chiar benefica (astfel circuland zvonul) :))))) !!! Se pare ca totusi poate exista si un strop de adevar in toata povestea asta,cu toate astea cred k tot nu as putea sa ...mananc sperma :)) !!! :)) Felicitariile mele celor care reusesc :D ! P.S.:poate de maine ii auzim si pe barbati ca se infructa :)) ...'in beneficiul intineririi' :)) :P :D ;)

    12
    1

  • Ana pe 24 Aug 2011, 19:59
    :)

    Cumva stirea a fost scrisa de un barbat? Maine-poimaine apare stirea ca nimic nu e adevarat dar efectul Placebo e usor de instalat.

    7
    6

  • lili pe 24 Aug 2011, 18:26
    :)

    de azi ne apucam de mincat sperma :))

    16
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod