Acestea sunt condimentele care te feresc de cancer. Tu le consumi?

Consumul acestor condimente are un rol benefic pentru sănătate, fiind demonstrat că ele au un efect anticancerigen. Descoperă ce condimente te feresc de cancer!


Şofranul, turmericul şi ghimbirul au fost îndelung studiate şi s-a demonstrat că ele conţin anumiţi compuşi care au rolul de a preveni formarea celulelor canceroase sau de a le împiedica să se dezvolte mai mult. Prin urmare, trebuie să ştii că le poţi folosi foarte uşor în toate mâncărurile pe care le faci, alături de alte câteva condimente care nu trebuie să-ţi lipsească din meniu. Fă-ţi o listă cu condimentele care te feresc de cancer şi nu uita să le foloseşti de câte ori simţi că se potrivesc în preparatele tale: 
1 din 6

Şofranul

Potrivit medicului neurolog David Servan-Schreiber, niciun alt ingredient alimentar nu are un efect antiinflamator de o asemenea putere precum şofranul. Iar această proprietate este dată de curcumină, care este o substanţă foarte preţioasă din şofran. "În laborator, curcumina inhibă dezvoltarea cancerului de colon, ficat, stomac, sân, ovar şi chiar în cazul leucemiei. Acţionează, de asemenea, în angiogeneză şi forţează celulele canceroase să moară", scrie specialistul în cartea sa "Anticancer".

Deoarece curcumina este o substanţă foarte activă împotriva cancerului trebuie să te asiguri că incluzi şofranul în meniul tău zilnic.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paraschivescu Constantin pe 14 Sep 2017, 18:42
    Sofranul

    Unde gasim sofran? La market-uri nu este.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod