palmers

Vara aceasta Palmers te transforma in diva


Costumele de baie Palmers se caracterizeaza printr-o atentie deosebita acordata detaliilor, prin abundenta accesoriilor si varietatea de culori si modelele - slip bandeau, slip in triughi, push-up.

In plus fata de curele si catarame, clame cu perle, lanturi aurii si argintii, franjuri si efecte, materialele sunt scoase in valoare datorita diferitelor tesaturi si imprimeuri.
Paleta de culori ofera ceva fiecarei femei si pentru orice tip de gusturi: negrul clasic, alb, rosu si albastru marin, nuante metalice sofisticate, auriu si argintiu sau rozul romantic si turquoise.
Acest lucru este valabil si pentru imprimeuri: aspect animalic, metalic pentru femeia diva si aparitiile impunatoare, stilul marin si sportiv, femeia atletica, imprimeuri tropicale, florale, fanteziste pentru romanticele incurabile.
Materialele sunt usoare, aproape imperceptibile. Alaturi de elementele invizibile sunt incluse tesaturile jacard cu finisaje matasoase sau mate, punandu-se accentul pe materiale placute la atingere. Poti gasi o gama variata de costume de baie in magazinul Palmers din Baneasa Shopping City situat la parter.