TNT

Tinute electrice de la TNT

Se apropie ora de iesit in oras? Mergi pe reteta unei vestimentatii cu care nu vei da gres. Mai ales daca ai programata o seara in club. Hainele in culori electrice. Tinutele de la TNT sunt alegerea ideala.
Un moment de inspiratie, o zi intreaga de sclipire. Vrei sa arati cu adevarat surprinzator? Accesorizeaza-te cu o pereche de cercei spectaculosi. In stilul caracterisitc, TNT a gandit o colectie plina de originalitate. Imprumuta si tu o parte din aceasta creativitae. Dubleaz-o cu o nota personala. Cu siguranta vei fi vedeta fashion a zilei.
Toate femeile au slabiciuni. Accesorii. Rochii. Pantofi...dar cand se aduc in dicutie blugii, se complica situatia. Creatiile TNT simplifica orice problema. Pentru ca sunt o combinatie de gusturi. Pentru orice ...fashionista. Blugii skinny cu talie joasa. Salvarii din denim cu cordon. Sau blugii evazati. Sunt doar o mica parte din ce poti alege. Esti stilul mai nonconformist? Atunci o pereche de pantaloni din denim sifonat ti-ar face sigur ziua mai buna.
Vioiciune. Veselie. Bucurie. Zi de vara pana in seara. De la TNT. Indrazneste sa porti culori hot. Care sa iti lumineze tinutele. TNT iti recomanda: orange, rosu, albastru electric, ciclam.

Vino in magazinele TNT din Bucuresti ( Unirea Shopping Center), Pitesti ( Euromall), Cluj Napoca ( Iulius Mall), Targu Mures ( Mures Mall), Constanta ( City Park Mall), Brasov si Oradea ( Lotus Market).