nichi

Noul lux in tinutele tale de ocazie

Desi anotimpul rece a pus stapanire pe noi si pe timpul liber, ne putem gandi in continuare la ocaziile speciale care se ivesc in aceasta perioada. Ce se mai poarta, asadar, in materie de tinute pentru evenimente speciale? Noul lux isi face aparitia prin materiale pretioase, atingeri de catifea si matase, insertii de cristale Swarovski si culori imperiale.
Tendintele pentru vestimentatia adoptata la evenimente speciale tinde spre o simplitate studiata si rafinata, conferind un look extrem de elegant. Lasam in urma opulenta, stralucirea excesiva si lipsa de inspiratie, pentru a imbratisa feminitatea in dulcele stil retro-clasic. Acestea sunt propunerile Nichi Cristina Nichita in colectia Events de toamna/ iarna.
Piesa de rezistenta este Little black dress care se reinventeaza. Acum este dreapta, cu guler rotund, si “trece” prin materiale pretioase (catifea si brocart). Pentru rochiile lungi, pe langa corp, satinurile si voalurile pun cel mai bine in evidenta frumusetea corpului feminin. Pentru iarna, vedeta este haina de blana, un accesoriu extrem de chic al rochiei de ocazie. Renunta la blana ta veche si adopta una marcata de gulere ample si cu manecile trei sferturi. Veti avea un aspect extrem de rafinat, in stilul distins aristocratic. Albul, negrul, auriul si griul perlat sunt culorile recomandate.
Noul lux este intregit de accesorizarea rochiilor prin cristale Swarowski si de completarea tinutei de ocazie cu blanuri. Vedeta sezonului ramane, insa, brocartul, care va va conferi look simplu si elegant, fara accesorii in plus, si fara un styling prea complicat. In materie de culori, clasicul negru- va fi intotdeauna un preferat al tinutei de ocazie. Il poti indulci prin tonuri de gri perlat, auriu, rosu, precum si nuante variate de mov (de la mov-plum la mov-imperial). Accesoriile pot fi negre si lucioase (pentru a completa o tinuta colorata), sau pot constitui ele insele pata de culoare.