Modă. Topurile cu umerii goi, piesele de rezistenţă ale acestei veri. 30 de imagini

Se potrivesc perfect pentru ţinutele tale din concediu. Îţi oferă un aer relaxat şi sexy, fiind foarte uşor de asortat cu fuste şi pantaloni scurţi
Inpirate de stilul boho-chic, care presupune alegera ţinutelor cu un aer romantic, uşor rebel şi foarte relaxat, topurile şi rochiile cu umerii goi fac parte în acest sezon din colecţiile celor mai importante case de modă şi branduri de haine. 

Nu trebuie să-ţi lipsească din bagajul pentru vacanţă. Combinaţia de bluză albă din dantelă, care îţi lasă umerii la vedere şi o pereche de pantaloni scurţi din denim te va ajuta să intri instant în atmosfera de concediu. 

Topurile off shoulder scurte, care îţi expun abdomentul, sunt de asemenea alegeri perfecte pentru vacanţă, dar trebuie să ai în vedere faptul că pentru a purta un astfel de obiect vestimentar este de preferat să ai un abdomen tonifiat, cu care să te poţi mândri.
Evită-le dacă te lupţi cu kilogramele în plus pentru că te vor dezavantaja. În acest caz, le poţi asorta cu pantalonii sau fustele cu talie înaltă.

Şi vedetele internaţionale s-au îndrăgostit de trendul off shoulders. Olivia Palermo a ales pentru plajă o rochie albă, cu volane, care îi lasă umerii goi.



Modelul Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, a purtat un top cu umerii goi la celebrul festival muzical Coachella, care are loc în fiecare an în California.



Kendall a folosit bluza off shoulders şi pentru a crea o ţinută sexy.
A combinat un top negru cu umerii goi cu o fustă scurtă tot neagră şi pantofi stiletto.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod