Modă: Top 10 cele mai sexy paltoane din acest sezon. Vezi ce se poartă!

În sezonul rece, paltoanele deţin puterea. Cu ajutorul lor reuşim să trecem cu bine de zilele friguroase, dar să rămânem sexy şi feminine. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2012-2013, designerii au propus mai multe modele pe care orice siluetă le poate adopta.

Scurte sau lungi, cambrate sau oversize, din piele sau din lână, romantice sau masculine... sunt atât de multe variante încât nu ai cum să nu găseşti modelul ideal pentru tine.

Cea mai hot tendinţă este cea oversize. Paltoanele supradimensionate s-au regăsit în aproape toate colecţiile marilor case de modă: Jil Sander, Fendi, Jean Paul Gaultier sau Just Cavalli.

Iar dacă alegi un model în culori pastelate vei amplifica look-ul feminin.Se potrivesc perfect la ţinute elegante, mai ales pentru ieşiri nocturne. 

Modelele tricotate sunt şi ele preferatele designerilor, dar şi foarte practice. Călduroase şi uşor de purtat, se potrivesc la mai multe ţinute atât de zi cât şi de seară.

De inspiraţie army. Cu două rânduri de nasturi sau cu epoleţi, paltoanele de inspiraţie militară sunt perfecte pentru ţinutele funcţionale.

Paltoanele clasice cu tăieturi simple, de inspiraţie masculină, nu sunt nici ele de ignorat.

Mai ales că un astfel de model nu se va demoda niciodată.

Şi puţin roşu. Ştiu că în anotimpul rece cea mai comodă culoare este eternul negru, dar m-am gândit să vă propun şi un palton roşu care să vă mai "încălzească" în zilele geroase. Sfatul meu este să-l asortaţi la o ţinută all black. Cu siguranţă nu va trece neremarcat! 

Un obiect vestimentar care a revenit în forţă este capa (bine, ea este prezentă încă din evul mediu... dar asta e o altă poveste).

Chiar dacă pare greu de purtat, cu o capă nu ai cum să dai greş. Şi dacă nu ştii cu ce să o "împerechezi", încearcă o ţinută cu care nu ai cum să greşeşti: blugi skinny, botine cu toc şi o cămaşă... şi o capă peste. Şi uite aşa, ai devenit o tipă foarte şic!

 

1 din 11

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod