migato

MIGATO : moda pe toate plajele lumii!

Santorini, Bora Bora, Cannes, Copacabana, Mauritius, Bali, Martinica... MIGATO! Vara asta MIGATO te poarta catre cele mai exotice destinatii, in locuri cu nisip auriu si apa turcoaz. Indiferent unde esti MIGATO se potriveste in orice colt de lume si este mereu in tendinte indiferent de moda!
Fie ca te afli pe o plaja faimoasa, fie pe o plaja exotica, fie pe o plaja in care distractia tine pana in zori MIGATO stie ce stil ti se potriveste cel mai bine si-ti arata propunerile pentru aceasta vara indiferent unde ai fi!
Plajele insorite ale Braziliei cer culoare, senzualitate si multa energie iar acest lucru se poate exprima cel mai bine prin atitudinea pe care o ai si prin accesoriile MIGATO.
Poarta o geanta de plaja multicolora, mai adauga tinutei o pereche de sandale cu toc cat mai inalt care o sa te faca sa dansezi samba chiar in mijlocul strazii!
Chic-ul european este caracterizat prin simplitate, rafinament si multa eleganta! MIGATO mizeaza pe o pereche de flip-flop argintii cu pietre stralucitoare, ochelarii de soare fumurii intr-o marime oversize iar pe umar poarta o geanta mare alba care este obligatorie pentru a-ti intregi tinuta de plaja.