migato

MIGATO declara deschis sezonul de balerini si mocasini!

Ca sa nu te prinda toamna nepregatita, MIGATO iti propune 20 de modele de balerini si mocasini incaltamintea comoda fiind un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in aceasta toamna.
De cateva sezoane, balerinii sunt cea mai comoda alegere pentru femeile de toate varstele, indiferent de ocupatie. Eleganti, sport, impletiti, din lac sau piele, balerinii MIGATO sunt si in aceasta toamna pregatiti sa ne incante privirea si sa ne resfete piciorul cu cele mai sofisticate modele.
MIGATO are vesti bune pentru femeile care nu pot sta toata ziua pe tocuri: incaltamintea fara toc va fi la mare moda toamna si iarna aceasta. Cat mai draguti, cat mai colorati, pantofii vor putea fi asortati la orice garderoba, fie ca e vorba de servici sau de timp liber.
Eleganti sau sport, cu fundite sau diferite accesorii aplicate, balerinii sunt perfecti si pentru o intalnire de afaceri si pentru o zi obisnuita din viata oricarei femei. Desi modelul e cam acelasi si difera doar culoarea si alte cateva elemente, toate femeile sunt atrase de aceste accesorii vestimentare.
Mocasinii sau "loafers" - cum le spun americanii - au fost mereu la moda, dar in acest sezon au parte de o revenire spectaculoasa. Vei putea sa-i porti mereu, pentru ca ei nu se demodeaza.
"Mocasinii au vazut prima oara lumina zilei prin anul 1930 in Norvegia, iar la inceput erau niste pantofi casual, fara toc si extrem de comozi. Si-au castigat popularitatea odata ce au "primit pasaport" si au ajuns in America, devenind extrem de populari mai ales in randul oamenilor cu tinute business".