No Name

Briza reducerilor de vara bate cu putere la NO NAME

Summer Sales Brize, asa cum este numita perioada de reduceri la NO NAME Athens, aduce discounturi substantiale la peste 300 de modele ce poarta incontestabila amprenta "made in Italy".
Colectia de vara NO NAME Athens se remarca prin tesaturi de inalta calitate, create special pentru perioada calda a anului, bumbac, in, matase. Materialele sunt puse in evidenta prin culori pastelate, galben pai, bleu ciel, lila, vernil, rosé, gri deschis, dar si albul pur, caracteristic verii 2009.
Perioada de reduceri cat si alte momente din an, aduc clientilor fideli NO NAME Athens, oferte speciale si unice create pentru ei. Clientii fideli care au cumparat deja de la noi cel putin o data si care se afla in baza noastra de date primesc de fiecare data reduceri personalizate.
NO NAME Athens, anunta marirea reducerilor de preturi la colectia de vara 2009. Incepand de Joi, 20.08.2009 si pana pe 15.09.2009. Articolele vestimentare, atat pentru femei cat si pentru barbati au preturi incredibil de mici, cu pana la 70%.
Primul magazin NO NAME - Athens se gaseşte in Bucureşti, in centrul comercial Liberty Center, la doar 5 minute de piata Unirii, la primul etaj.