Rosul, vedeta intre culori

Vrei sa fii la moda in 2010? Poarta culoarea pasiunii. Cam acesta ar fi sfatul pe care ni-l dau marii designeri.
Vrei sa fii la moda in 2010? Poarta culoarea pasiunii. Cam acesta ar fi sfatul pe care ni-l dau marii designeri. Nu mai este un secret pentru nimeni, in special pentru cei interesati de trend si fashion, ca rosul a reintrat in moda, din toamna. Bine, daca putem spune ca a reintrat in moda, stiut fiind faptul ca rosul este prezent oricand.

Asa cum numele lui Coco Chanel a ramas legat de little black dress, asa rochia rosie este, indubitabil, marca Valentino. Iar acum, mai mult decand oricand, cei doi fac echipa buna si sunt in top. "Culoarea vedeta este rosul. Rosul Valentino este culoarea care l-a consacrat pe Valentino, dar care a consacrat si femeia eleganta, sofisticata care, imbracata in rosu, se afla la limita vulgarului, in sensul bun al cuvantului", ne-a declarat, in exclusivitate, Catalin Botezatu.

Rosu-mac, rosu-corai, rosu-violet sau rosu-sangeriu


Prada, Oscar de la Renta, DKNY, Jeremy Scott, Marchesa, Sonia Rykiel, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Jill Sander sau Ruffian au inclus in colectiile pe care le-au propus pentru sezonul urmator, cel putin o piesa in culoarea vedeta. Fie ca este vorba despre rosu-mac, rosu-corai, rosu-violet sau rosu-sangeriu aceasta culoare trebuie sa fie prezenta in garderoba ta fara doar si poate.

Sex-Appeal = rochie rosie. Indrazneala = rochie rosie. Frumusete = rochie rosie. Cuvinte care te fac sa te simti sigura pe tine, iti dau impresia ca atragi atentia oriunde mergi, te fac sa te respecti si sa te simti respectata. Cam de aceste lucruri are nevoie orice femeie ca sa se simta... femeie.

Fie ca alegi o rochie de seara, una de cocktail, una office sau poate un outfit pentru timpul liber, rosu este cea mai buna solutie in urmatoarea perioada. In plus, nu exista nicio tipologie de femeie careia sa nu i se potriveasca aceasta culoare. Asemenea genului little black dress, rosul face legea.

Foarte important in acest caz este faptul ca trebuie sa ai mare grija cum accesorizezi o piesa vestimentara rosie, pentru ca niciuna dintre noi nu vrea sa treaca pragul catre vulgaritate. Poti folosi fara retineri tocurile sexi, bratarile aurii sau, pentru cele mai indraznete, rujul rosu. In rest, paleta de accesorii in cazul in care alegi o piesa vestimentara rosie este destul de restransa.

Accesorii hot pentru un sezon hot


Nu te gandi insa ca numai rochia, pantalonul, costumul, fusta sau bluza pot fi rosii. Aceeasi culoare poate fi aleasa pentru pantofii pe care ii porti, pentru geanta sau plicul pe care ti-l doresti, pentru bijuterii sau, de ce nu, pentru ochelarii de soare. Supradimensionate, accesoriile bine alese dau un plus de eleganta tinutei indiferent de ocazia pentru care le alegi.

Nu uita insa de tinte, lanturi, capse, toate acestea elemente specifice modei anilor '80, care se mentine in continuare in trend. Accesoriile pe care le alegi trebuie sa fie la randul lor... accesorizate cu astfel de elemente, pentru ca tinuta ta sa fie de top.

Daca de cele mai multe ori obisnuim sa ne alegem accesoriile dupa vestimentatia pe care o adoptam, in acest sezon putem sa o luam invers si sa ne alegem tinuta dupa accesoriile rosii pe care le-am ales.

Asadar, rosul este la indemana ta oricand si oriunde ai vrea sa-l porti.

Un articol Ileana Voicu Ghinea
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura cirja pe 27 Iul 2010, 10:07
    rochie rosie

    Doresti o rochie rosie de seara, foarte frumoasa, o croiala deosebita?! Atunci Adriana Agostini este raspunsul! Pentru detalii accesati: http://moda-rochiiocazie.blogspot.com/2010/07/adriana-agostini.html

    0
    0

  • tatianadoll pe 10 Mai 2010, 15:44
    Rochii Unicat in tendintele 2010

    www.tatianadoll.blogspot.com

    0
    0

  • BRONZARE_ORGANICA_DHA pe 5 Mai 2010, 15:41
    BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIUL CLIENTULUI

    TE INTERESEAZA BRONZARE ORGANICA DHA LA DOMICILIU...? . Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie.Vedetele de la Hollywood utilizeaza acasta metoda de bronzare inca de multi ani. Cum este posibil? Cu ajutorul aparatului de bronzare ,a solutiei cu o concentratie de 12% de DHA. In 10 minute esti bronzata,ca si cum ai fi stat 1 saptamana la soare..... TEL PROGRAMARI 0761833443 ID danutza_dinu

    0
    0

  • carmen pe 29 Ian 2010, 16:35
    culoarea rosie a dragostei

    eu m/am nascut in rosu!cam asa ma pot descrie in 2 cuvinte.aceasta culoare ma reprezinta ....e adevarat k in top este ink culoarea mov...dar rosu va fi mereu la moda.asa simt eu...

    0
    0

  • florentina pe 11 Ian 2010, 08:14
    rosu

    ce bine k e la moda culoarea asta k e preferata mea culoare :)

    0
    0

  • Alexandra pe 8 Ian 2010, 01:10
    Rosu versus violet

    Chiar daca designerii au "decretat" rosul ca fiind culoarea sezonului, inclin sa cred ca mov-ul este, de fapt, pe varful valului.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod