O pereche de blugi si noua tinute irezistibile

Cu certitudine, blugii sunt o piesa vestimentara atemporala: nu se demodeaza niciodata, indiferent de schimbarile inerente care apar in tendintele fiecarui sezon. De ce ne plac? Pentru ca sunt comozi, usor de asortat si, insotiti de accesoriile potrivite, ii putem purta aproape la orice ocazie si in orice moment al zilei.

Iti doresti o pereche noua de blugi?

Intr-o lume perfecta, lucrurile ar decurge cat se poate de simplu: mergi la magazin, iti arunci privirile in jur, vezi o pereche de blugi care iti plac si ti se potrivesc perfect. Par sa fi fost facuti special pentru tine. Misiune indeplinita!Bine, dar stii ceva? Nu traim deloc intr-o lume perfecta. Prin urmare, este perfect posibil ca, desi din punct de vedere estetic sa fie exact ce-ti doresti, sa fie prea scurti sau prea stramti.

Acestea sunt, de fapt, criteriile pe care trebuie sa le ai in vedere cand iti alegi o pereche de blugi: sa ti se potriveasca si sa te avantajeze.
Usor de zis, dar mai greu de facut. De obicei, este necesar sa probezi cel putin trei-patru perechi pana-i gasesti pe cei care te "asteptau" pe tine.

Tine cont de urmatorul aspect: numai pentru ca poti inchide fermoarul blugilor, nu inseamna ca aceasta este perechea pe care o cautai. Unul dintre motivele pentru care este atat de dificil sa gasim blugii perfecti pentru noi consta in faptul ca sunt atat de multe parti care trebuie sa ti se potriveasca: in talie, pe coapse, din punct de vedere al lungimii si la spate. Daca una dintre acestea nu ti se potriveste, va trebui sa-ti reiei cautarile.

Iata cateva sfaturi care te-ar putea ajuta sa nu-ti petreci chiar toata dupa amiaza in magazin.

Daca trebuie sa te chinui sa inchei nasturii sau fermoarul, renunta.
Probeaza blugii purtand incaltaminte cu toc de lungime medie, pentru a te asigura ca nu sunt prea scurti.
Fa cativa pasi, apleaca-te, aseaza-te pe scaun - daca simti ca te "tine" ceva, cere o alta pereche.


Sa presupunem ca operatiunea cu nume de cod "In cautarea blugilor perfecti" s-a incheiat cu succes. Iti propunem noua combinatii irezistibile, care, probabil, te vor determina sa dai iarasi o raita prin magazine - de data aceasta, pentru a-ti procura accesoriile vestimentare!

Camisola si jeans

Pentru iesirile la discoteca impreuna cu prietenii, alege o camisola de matase, in culori vii, care iti va conferi un aer princiar si distinctie - insa, in acelasi timp, vei avea un aer tineresc si jucaus. Camisolele au revenit pe catwalk, fiind mai lungi si accesorizate cu centuri subtiri sau diferite broderii.

Tunica si jeans

Iata o combinatie mai putin obisnuita, care ti se va potrivi daca esti o persoana mai extravaganta si nonconformista. Pentru maximum de efect, alege accesorii asortate - o bratara impletita sau o poseta din pai, in nuante complementare celor din restul tinutei.

Jocuri de imagine...

Daca iti doresti o infatisare mai inedita, care va atrage cu siguranta privirile celorlalti, incearca urmatoarea combinatie: blugi, un top mai lung si un pulover mai scurt decat acesta.
Ai grija ca accesoriile pentru care optezi sa fie in culori cat mai vii.

Blugi la o intalnire de afaceri?

Chiar asa, de ce nu? Actualele tendinte ale modei sunt destul de permisive, inclusiv din acest punct de vedere. Alege un blazer intr-o nuanta inchisa si cu un singur nasture.

Pentru un aspect mai rebel...

Ruleaza blugii pana aproape de genunchi. In ceea ce priveste incaltamintea, nu exista resttrictii: cizme, balerini sau sandale cu tocul inalt. Alegerea ramane la latitudinea ta.

Centurile sunt la mare pret!

Iata o tinuta recomandata pentru a-ti sublinia silueta. Secretul consta in alegerea centurii, despre care iti recomandam sa fie subtire, din material metalic sau cu o catarama stralucitoare si masiva.

Eternul negru... si modernii blugi

Negrul a revenit in forta sezonul acesta in atentia marilor designeri, asa incat este nelipsit, mai ales pentru o tinuta de seara. O pereche de sandale sexy si niste cercei lungi vor desavarsi infatisarea.


Top cu pliseuri si jeans

Daca ti se pare ca, purtand blugi, nu esti destul de feminina, accesorizeaza-i cu un top cu pliseuri, in nuante pastelate. Echilibrul dintre delicatetea topului si blugi este interesant si... incitant.

... Surpriza!

Unul dintre motivele pentru care nu vom putea renunta niciodata la blugi consta tocmai in faptul ca ii putem purta cu orice tip de accesorii, pe care le putem combina in cele mai inedite moduri: de exemplu, o fusta scurta sau chiar o rochita, purtate peste blugi. O alta idee consta in folosirea unei esarfe pe post de centura.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Augustyn pe 31 Ian 2009, 22:27
    blugi noua moda

    Ce model de blugi sunt la cel mai mare pret ?

    0
    0

  • augustyn pe 31 Ian 2009, 22:23
    blugi noua moda

    blugi sunt foarte frumosi si mie mi se pare foarte eleganti si va doresc mult succes in comenzile pe care le face clienti dumneavoastra fideli mult succes o seara placuta in continoare

    0
    0

  • ale pe 4 Dec 2008, 15:52
    geryujuu

    najpa shi e naj pa najpa nashpa ...ok???

    1
    0

  • BOGDAN_XXL pe 29 Mar 2008, 08:21
    ASTIAS BLUGI

    MISTO BLUGI DAR DE ASTOIA LA MIDA NU SUNT??

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod