Pregatiri de nunta

Va casatoriti anul acesta? Sau poate acum doar veti lua aceasta decizie? Special pentru voi, mirii anului 2006, in perioada 3-5 februarie 2006, la Romexpo, Bucuresti, revista Ideal Mariaj organizeaza Expo Ideal Mariaj.

La Expo Ideal Mariaj veti putea contacta cele mai multe si diversificate firme din domeniu. Aici veti gasi solutii pentru ca nunta voastra sa fie exact asa cum o doriti. Pentru ca voi sa va puteti alege ceea ce este mai bun pentru voi. Cele mai elegante rochii de mireasa si costume de mire, cele mai expresive invitatii si marturii, cele mai frumoase buchete de mireasa si cele mai diversificate servicii pentru organizarea nuntii.
Totul... De la muzica de nunta pana la coafura pe care mireasa o va alege pentru cea mai frumoasa zi din viata ei...

Special pentru voi am pregatit prezentari de moda ale celor mai cunoscute case de moda, dar si mini-concerte ale unor trupe specializate pentru a incanta invitatii prezenti la receptia de nunta. Astfel, veti putea sa alegeti sau chiar sa contractati trupa aleasa pentru ca distractia nuntii voastre sa fie asigurata.

Rolul nostru este sa va ajutam sa va alegeti cele mai potrivite elemente, pentru ca nunta voastra sa fie asa cum v-ati imaginat-o in copilarie...
Sau, poate chiar mai frumoasa. Rochia perfecta, buchetul perfect... Idei si sfaturi de la specialisti, tocmai pentru ca voi, viitorii miri, sa aveti deschise cat mai multe carari, la capatul carora va asteapta ziua visurilor voastre...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod