Tendintele sezonului primavara-vara 2009

Chiar daca soarele nu este prea darnic cu noi, oficial, a inceput primavara. Pentru noi, femeile, aceasta schimbare calendaristica este sinonima cu trecerea la garderoba de sezon. Astfel incat, a venit...
Chiar daca soarele nu este prea darnic cu noi, oficial, a inceput primavara. Pentru noi, femeile, aceasta schimbare calendaristica este sinonima cu trecerea la garderoba de sezon.

Astfel incat, a venit momentul sa aflam ce trebuie sa achizitionam, ce pastram de anul trecut si la ce renuntam, cel putin pentru cateva sezoane. Am cautat raspunsurile la toate aceste intrebari impreuna cu expertii P&G Beauty si Maria Andrei, Style & Beauty Director.

Desi fiecare creator isi prezinta propria viziune pe podium, exista note comune in colectiile destinate acestei veri. Astfel, tinutele propuse se incadreaza in urmatoarele stiluri, potrivit expertilor site-ului tendances-de-mode.com:

Sport urban


Tinutele care se incadreaza in aceasta categorie sunt lejere, lipsite de rigiditate si cu o croiala destul de generoasa. Unul dintre creatorii care imbratiseaza acest stil este Marc Jacobs, propunand pantaloni scurti largi, combinati cu jachete sau blazere. Materialele privilegiate sunt bumbacul si jerseul.

'80-'90


Cine s-ar fi gandit ca se poarta iar jeansii prespalati si cu imprimeuri leopard? Cel putin acestea sunt piesele vestimentare promovate de Roberto Cavalli, prin linia sa, Just Cavalli. Stilul anilor '90 se pare ca i se potriveste ca o manusa acestui creator, care combina jeansii cu topuri largi si cu imprimeuri.

Romantic melancolic


Nicio vara fara rochii cu imprimeuri florale! Aceasta regula nu mai este o surpriza pentru noi si nici pentru cei care analizeaza tinutele ce defileaza pe podium. Christopher Bailey a imaginat pentru Burberry o primavara ploioasa, insotita de rochii in culori monotone si cu imprimeuri florale mici. In colectia Paul Smith Women sunt combinate elementele orientale cu clasicismul britanic, negrul fiind indulcit de imprimeuri estompate si dantela.

Provocator


Unele modele au afisat o seminuditate, care a inscris in aceasta categorie tinutele purtate. Aceasta vestimentatie sexy ne propune fuste scurte, slituri indraznete si decolteuri pe masura. Dior propune tinute extrem de senzuale, iar Stefano Pilati jongleaza cu pantalonii transparenti in noua colectie YSL. Miuccia Prada creeaza o femeie irezistibila, decupand fasii intregi din fusta, pentru a dezvalui coapsele, si uitand sutienul in culise. Asa cum precizeaza site-ul tendances-de-mode.com, "Aceasta tendinta va avea dificultati sa coboare in strada, chiar daca a fost deja adoptata pe covorul rosu.".
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dya dydy pe 1 Iun 2009, 12:59
    urate

    ce urate haine aveti nu ma cauta nimeni nu cumva ati dat faliment/?!k la cat sunt de urate nu ma astept la altceva ....mai bine treceti si scoateti pe piata costeme de baie chiloti tanga de barbat...uhhhhhhhhhh

    1
    1

  • denyyys@@@ pe 1 Iun 2009, 12:56
    naspa

    ce nashpa sunt toate ....voi habar n-avrti de moda, cele mai tari sut cele de la ALB NEGRU voi sunteti urati bagativa sama in nas poate va mai vine ceva minte la cap

    2
    0

  • Elena pe 21 Mar 2009, 16:38
    Haine frumoase

    LaVintageMania au hainute superbe.

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod