Cizmele de călărie, între comoditate şi plăcere

Cizmele de călărie sunt acele încălţări care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Sunt practice, foarte comode, sexy şi se potrivesc la foarte multe ţinute. Prezente pe

Cizmele de călărie sunt acele încălţări care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Sunt practice, foarte comode, sexy şi se potrivesc la foarte multe ţinute.

Prezente pe podiumurile marilor case de modă de câteva sezoane bune, cizmele de călărie se încăpăţânează să rămână în topul preferinţelor designerilor, dar şi a iubitoarelor de modă. Şi pe bună dreptate, dacă te gândeşti la cât de versatile sunt.

Le poţi purta la o pereche de jeanşi skinny, cu o cămaşă de inspiraţie masculină şi un sacou pentru o zi la birou.

O pereche de pantaloni scurţi şi un pulover XXL se vor asorta perfect cu o perche de astfel de cizme. De asemenea, fustele scurte sunt puse în valoare atunci când sunt purtate cu cizme de călărie, iar o rochie feminină, din mătase cu cizme de călărie îţi va asigura o apariţie foarte stylish. Secretul este să nu le acoperi cu un pantalon sau o fustă lungă, pentru că aceste cizme trebuie să se vadă.

Modele sunt multe şi variate. Culorile de bază sunt negru şi maro, din piele simplă, lăcuită sau întoarsă, cu talpă plată sau un toc mic şi pătrat.

Ai multe variante din care poţi alege şi cu care te poţi juca.

Acest model de cizme a devenit cunoscut atunci când prinţesa Diana a început să le poarte nu numai în centrul de echitaţie, ci şi pe stradă. De ani buni, vedetele de la Hollywood nu se mai despart de ele şi le poartă în diverse combinaţii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod