Zece accesorii indispensabile in acest sezon

Esti la curent cu tendintele cele mai recente in materie de vestimentatie si in garderoba ta si-au facut loc, probabil, jacheta militara, topul de sifon sau cardiganul. Ce urmeaza? Bineinteles, orice tinuta trebuie sa fie completata si definita cu ajutorul accesoriilor care, nu de putine ori, fac diferenta intre banal si inedit... Tot ce trebuie sa stii este care sunt acestea si cum trebuie sa le asortezi pentru a fi o aparitie moderna si agreabila.

Esarfa ingusta si foarte subtire

A fost moderna si in sezonul precendent, iar ca urmare a succesului de care s-a bucurat, se mentine in tendintele actuale. Singura diferenta este ca acum e mult mai subtire si mai ingusta.

Cum sa o porti
In timpul zilei, leag-o "neglijent" si asorteaz-o cu o vesta simpla sau cu un blazer, iar seara, alege o rochie lejera din sifon. Indiferent de moment si de vestimentatie, ai grija ca nuantele esarfei sa se regaseasca in restul tinutei - iar daca esarfa este in mai multe culori, vestimentatia va fi monocolora si invers.

Pantofi cu tocul ascutit

Cine ar putea rezista unei asemenea perechi de pantofi? Sunt, prin excelenta, un apanaj al feminitatii! Alege unii cu tocul inalt, iar in ceea ce priveste materialul, este de preferat sa optezi pentru catifea, satin sau piele de crocodil.

Cum sa-i porti
Posibilitatile sunt destul de numeroase. Fie ii asortezi cu o pereche de blugi fie, daca ai in vedere o aparitie mai spectaculoasa, cu o rochie scurta, cu imprimeuri colorate.

Ciorapi de dantela

Sunt cat se poate de feminini si sexy - asta ca sa nu mai spunem ca reprezinta una dintre cele mai accesibile moduri de a fi in tendinte.

Cum sa-i porti
In timpul zilei, se potrivesc foarte bine cu fuste scurte si pantofi fara toc, sau cu sosete lungi si ghete inalte. Pentru o tinuta de seara, se impune o rochie mai sofisticata, de cocktail, si pantofi eleganti.

Poseta adecvata pentru orice moment al zilei

Privind lucrurile din punct de vedere ideal, acest accesoriu - de care nu se poate lipsi nici o femeie, ar trebui sa fie de dimensiuni mari, opulent si cu multiple buzunare interioare (doamnele stiu de ce!). Categoric, nu trebuie sa-ti lipseasca in aceasta toamna!

Cum sa o porti
Daca te imbraci cu un top sau in rochie, poart-o pe umar, iar daca alegi o jacheta, este de preferat sa o tii in mana.

Ghete cu tocul inalt

O variatie interesanta si atractiva a ghetelor clasice, aceasta incaltaminte este foarte sexy si se asorteaza cu blugi stramti sau fuste scurte.

Cum sa le porti
Asorteaza-le cu ciorapi de dantela si fusta scurta. Nu iti recomand sa le porti daca alegi o fusta lunga.

Esarfa in doua culori

Moda anilor '60 (cand aceasta esarfa era piesa de rezistenta) a revenit in forta in acest sezon, asa incat poti fi sigura ca te vei inscrie in tendinte daca o vei purta. Asta ca sa nu mai spunem ca iti va conferi un aer jucaus, asa cum aveai in anii studentiei... Alege o esarfa in care sa se regaseasca nuantele de maro, gri sau negru.

Cum sa o porti
Combinatia ideala consta intr-un maiou din satin, peste care vei imbraca un blazer scurt, in nuante complementare celor ale esarfei.

Eleganta manusilor de piele...

Nu a mai ramas foarte mult pana la sosirea iernii, asa incat ar trebui sa-ti iei masuri de prevedere. Manusile de piele sunt elegante, stilate, comode si calduroase. Am uitat ceva? Da, nuanta lor - care, de preferinta, va fi una intunecata (negru sau maro).

Cum sa le porti
Pentru un efect vizual maxim, asorteaza-le cu un cardigan, o jacheta cu maneci stramte sau un mantou clasic.

Sapca baieteasca

Aceasta este un accesoriu excelent pentru acele zile in care vrei sa arati sic, dar pur si simplu nu ai timp. Vei fi un mic si atractiv Gavroche...

Cum sa o porti
Cel mai bine se potriveste cu o jacheta de blugi, cu gulerul ridicat, si un top simplu, iar machiajul ochilor ar trebui sa fie axat pe nuante fumurii.

Colierul de perle

Indiferent ca este un colier simplu, la baza gatului, sau unul rasucit de doua-trei ori, perlele constituie o alegere minunata pentru aceasta toamna. Vei arata ca o printesa descinsa parca din epoca victoriana...

Cum sa-l porti
Daca ai ales sa porti perle, renunta la bijuterii din orice material. Tot ce e mult strica. Daca ai un colier simplu, poti purta un pandantiv, cu aceeasi nuanta si forma a perlei.

Ochelari de soare mari, cu lentile fumurii

Poate ca ii aveai din vara, iar daca nu, este momentul sa iti completezi accesoriile. Acesti ochelari iti vor conferi un aer stilat si caracterizat de o irezistibila nota de mister.

Cum sa-i porti
Nu exista recomandari decat in ceea ce priveste atitudinea, care ar trebui sa fie ceva gen "Nu ma deranjati, sunt incognito". Ideal ar fi sa ai o coafura simpla, cu mult volum, manichiura impecabila si o haina scurta, taiata in linii clasice.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lorena pe 31 Mar 2009, 19:39
    moda

    Ce tinuta sportiva as putea sa port la orele de sport de la scoala?Una potrivita cu parul si ochii mei,asta-i sigur dar care?Am parul castaniu,ochii verzi [la soare sunt bleo si umpic caprui] si am fata ovala.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod