Zece bijuterii care iti vor conferi un aer princiar

Zilele acestea, cand te intalnesti cu prietenele tale, probabil ca principalul subiect de discutie (si, poate, controversa), este "Cum te imbraci de Revelion?". Fiecare femeie isi doreste ca in noaptea dintre ani sa fie fabuloasa, stralucitoare, cu alte cuvinte... cea mai frumoasa! Si asta nu neaparat din superstitia potrivit careia, daca esti frumoasa in aceasta noapte, asa vei fi tot anul, ci pentru ca face parte din natura noastra. Marii designeri propun zece bijuterii cu diamante sau pietre semipretioase si modele extraordinare, carora nici o femeie nu le va putea rezista...

Pandantiv de ametist

Celebrul designer Christian Lacroix ne sugereaza un pandantiv de ametist, montat in argint, cu multiple lantisoare care transforma un accesoriu altminteri poate prea auster, intr-unul nostim si foarte interesant, "innobiland" un lant de argint triplu.
Sofisticat si stilat, va atrage cu siguranta toate privirile...

Cercei de ametist

Pandantivul despre care tocmai ti-am povestit ar trebui asortat cu o pereche de cercei de acelasi gen, nu? Asa s-a gandit si Christian Lacroix, asa incat poti alege cerceii de ametist delicati, in forma ovala, montati - cum altfel? - tot in argint. Daca esti adepta unui stil mai simplu, poti renunta la pandantiv - vei fi oricum o revelatie!

Bratara din aur si bronz

O combinatie extravaganta din aur, bronz si pietre pretioase, care va "innobila" orice tinuta. Se potriveste cel mai bine cu o rochie lunga, de catifea neagra sau visinie. Piesa face parte din colectia Sienna Choker a creatoarei Kirsten Goss, care ne ofera si o pereche de cercei, in forma de candelabru, din acelasi set. Alegerea ramane la latitudinea ta!

Colier delicat, cu o floare micuta, de culoare roz

Accesoriile create de Lola Rose ne incanta prin delicatete si, am spune, o oarecare inocenta.
Parca ne amintim de vremurile cand eram numai niste fetite, dornice sa ne impodobim cu tot felul de flori si floricele. Ai ocazia sa faci acum acest lucru, cu ajutorul acestui colier din pietre roz, semipretioase.

Pandantiv in culoarea pasiunii...

Creatiile semnate de Kenzo sunt frumoase, feminine si, in acelasi timp, frapante. Pandativul acesta de argint, cu o floare rosie incrustata pe ambele fete, este pur si simplu irezistibil. Iata un cadou perfect de Sarbatori... pentru tine!

Cercei cu diamante si ametiste

Pentru acele seri pretentioase, pentru petrecerile sofisticate la care esti invitata, iata un accesoriu care va actiona ca un adevarat magnet: toti ochii se vor intoarce spre tine! Montate in aur alb de 18 karate, diamantele si ametistele realizeaza un joc subtil de lumini care va aduce stralucire nu numai chipului...
ci si sufletului tau!

Pentru o tinuta in culori pastelate...

Unul dintre cei mai apreciati designeri italieni de bijuterii, Marco Bicego, ne propune un colier interesant, din aur, cu diamante - iar culorile ne amintesc de inceputul primaverii. Galben citron si verde crud se potrivesc unor tinute elegante, dar in nuante pastelate.

Bratara cu diamante

Acelasi Marco Bicego ne propune o bratara din aur de 18 karate, "presarata" ici si colo cu diamante micute. Probabil nu s-a nascut inca femeia care ar putea spune "nu" acestei ispite...

Picaturi stralucitoare, de inspiratie vintage

Cerceii pe care ni-i propune Kirsten Goss sunt realizati din pietre semipretioase si sticla si sunt pur si simplu perfecti pentru serile festive care se apropie. Vor inveseli orice tinuta si iti vor conferi un aer de fetita jucausa...
sau de femeie ispititoare? Oricare dintre aceste perspective este la fel de tentanta...

Bratara personalizata

Ai mai auzit, cu siguranta, expresia: "Aceasta bijuterie parca e facuta special pentru tine!". Ei bine, ce-ar fi sa-ti oferi o bratara care corespunde perfect acestor "semnalmente"? Da, este vorba despre bratara personalizata, pe care poti crea orice inscriptie iti doresti! Ai peste 1000 de variante posibile, tinand cont de setul de litere si simboluri care ti se pun la dispozitie!
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 19 Dec 2008, 16:11
    bijuterii

    am fost la bamboo luxury....de vis. intr-adevar un magazin de lux. gasesti cam tot ce vezi prin revistele de gen din afara. Acum nu mai e cazul sa comanzi si sa astepti nu stiu cit timp. Si mai ai si siguranta ca sint originale.

    0
    0

  • lorena pe 14 Dec 2008, 05:24
    marco bocego este in bucuresti

    se gaseste in magazinul bamboo luxury din piata lahovari nr 5

    0
    0

  • vasiu dorina pe 8 Oct 2008, 10:19
    marco bicego

    stimati domni,va rog sa-mi suneti daca exista si unde in Romania bijuterii MARCO BICEGO.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod