Topul accesoriilor din acest sezon

Daca in ultima vreme am discutat despre noile tendinte ale sezonului in ceea ce priveste piesele vestimentare, acum a sosit momentul sa ne ocupam putin si de accesorii. O tinuta nu este completa si, cu atat mai putin, personalizata, daca nu tinem cont de aceste aspecte. Asadar, care sunt cele mai in voga accesorii pe care ni le recomanda marii designeri in acest sezon si care sunt particularitatile lor?

Pantofii

Acestia vor constitui principalul punct de atractie al tinutei tale. Modelul cu talpa ortopedica si deschis in fata este printre cele mai moderne si apreciate.
Nu ezita sa optezi pentru culori cat mai vii sau pentru incaltaminte cu model (imprimeurile florale, spre exemplu), asa cum se purta prin anii '70. De asemenea, foarte cautate sunt si espadrilele, incheiate pe gamba cu sireturi in diferite culori. Sunt ideale pentru zilele calduroase de vara!

Poseta

Cum ar trebui sa fie aceasta? Raspunsul este simplu de aflat: gandeste-te la ceva mare si foarte incapator, iar apoi inmulteste cu doi. In acest sezon, posetele micute, delicate (dar deloc practice) nu mai au cautare.
Daca totusi nu-ti place acest model supradimensionat, alege unul cu cat mai multe buzunare si modele.

Ochelarii de soare

Regula dimensiunilor mari este valabila si in acest caz. Rame cat mai mari, lentile in doua nuante complementare, inspirate tot de moda anilor '70 (tonuri de maro, oliv, chihlimbar). Este de preferat sa alegi ochelari cu lentile de plastic pentru inevitabila, ar spune Murphy, situatie cand ii vei scapa pe jos.

Cureaua

Din acest punct de vedere, avem de a face cu doua tendinte: fie optezi pentru centuri subtiri, gen cordon, impletite - fie pentru unele groase, si avand catarame cat mai mari.
In ambele situatii, modelul va fi cat mai laborios, punandu-se accent pe detalii. In ceea ce priveste materialele, nu se poate spune ca ar exista restrictii - in functie de restul tinutei si de momentul zilei, este permis orice, de la piele pana la sifon sau catifea.

Bijuterii

Daca sezonul de toamna-iarna a fost destul de cuminte in aceasta privinta, recomandandu-se un stil minimalist, in sezonul de primavara-vara ne putem astepta la opulenta. Foarte moderne vor fi inelele mari si pandantivele.
Exista, insa, un paradox: din moment ce restul accesoriilor vor fi supradimensionate, este de la sine inteles ca nu vei purta, concomitent, un colier urias, centura cu o catarama proeminenta si ochelari de soare mari. Decide-te pentru unul dintre accesorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod