Soarele intră în Balanță. Cum afectează toate zodiile?

Zodia Balanta

Soarele va intra în zodia Balanță pe 22 septembrie 2016, unde va rămâne până pe 22 octombrie. Acest tranzit afectează fiecare zodie în parte în tot acest interval de timp.
Descoperă care vor fi influențele asupra ta:

Berbec

Aflat în casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele în Balanţă îţi aduce relaţiile de orice natură în prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie să găseşti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Taur

Soarele în Balanţă îţi energizează casa a 6-a, Casa Muncii şi a Sănătăţii, obligându-te să găseşti o nouă abordare pentru activităţile de rutină şi responsabilităţile de zi cu zi. Foloseşte această energie pentru a-ţi reevalua obiceiurile de la muncă şi cele care privesc îngrijirea propriei tale sănătăţi.

Gemeni

Aflat în casa a 5-a, a Dragostei şi a Copiilor, dar şi a Distracţiei şi Creaţiei, Soarele îţi revitalizează cheful de viaţă şi creativitatea. Este o perioadă numai bună să laşi copilul din tine “să-şi facă de cap”. Poţi să-ţi revitalizezi relaţia amoroasă, să te implici în activităţi alături de copiii tăi şi să acorzi mai mult timp hobbyurilor tale.

Rac

Aflat în casa a 4-a, Casa Familiei şi a Locuinţei, Soarele îţi aduce schimbări şi noutăţi în plan domestic. Poţi face schimbări acasă, redecorări sau renovări. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Leu

Soarele în casa a 3-a, a Comunicării şi a Intelectului, îţi energizează dorinţa de cunoaştere, curiozitatea şi dorinţa de a explora noi perspective. Este o perioadă bună să-ţi împărtăşeşti ideile. Poţi, de asemenea, să te ocupi de propria ta specializare, să începi un curs sau să demarezi un proiect. Gândeşte-te bine la priorităţile tale, pentru că ai putea fi uşor distrasă de numeroasele idei care îţi invadează mintea.

Fecioară

Soarele se află acum în casa a 2-a, a Finanţelor şi Bunurilor, ceea ce îţi inspiră mai multă dorinţă de acţiune în plan financiar. Este momentul să îţi reevaluezi starea materială şi să faci paşi importanţi pentru a câştiga mai mult. Nu îţi asuma riscuri inutile şi foloseşte această perioadă pentru a ajunge la zi cu taxele, impozitele sau ratele. Asigură-te că toate obligaţiile îţi sunt plătite şi că nu vei avea probleme din această cauză în viitor.

Balanţă

Soarele va intra în semnul tău, adică în prima casă astrologică, Casa Eu-lui.
În această perioadă trebuie să-ţi faci ordine în viaţă, să te eliberezi de obiceiurile negative şi să-ţi aduni forţele pentru a duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi doreşti. Poţi să faci schimbări importante, în toate aspectele vieţii. Este timpul pentru acţiune!

Scorpion

Soarele în Balanţă îţi aduce energie în casa a 12-a, a Viselor şi Imaginaţiei, ceea ce te va determina să-ţi reevaluezi viziunea asupra vieţii. Lasă pe plan secund viaţa socială şi concentrează-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca să-ţi regăseşti calea potrivită. Relaxează-te, conectează-te cu propriile tale emoţii şi pregăteşte-te pentru schimbările pe care le poţi face când Soarele va intra în semnul tău.

Săgetător

Această perioadă este una excelentă pentru a-ţi face noi prieteni, pentru a te distra şi a socializa. Aflat în casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele îţi va aprinde pur şi simplu viaţa socială. Întâlneşte-te cu cât mai mulţi oameni, participă la petreceri şi evenimente. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta să-ţi împlineşti visurile.

Capricorn

Aflat în Balanţă, Soarele îţi “luminează” casa a 10-a, a Carierei.
Este momentul să te concentrezi asupra realizărilor şi succesului. Asumă-ţi riscul de a face noi mişcări îndrăzneţe în viaţa profesională. Nu vei regreta.

Vărsător

Soarele se află în casa a 9-a, a Călătoriilor, ceea ce îţi aduce dorinţa arzătoare de a explora noi destinaţii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natură, fie că sunt fizice sau intelectuale. Excursiile şi vacanţele sunt acum mult mai uşor de organizat, iar totul pare să meargă strună din acest punct de vedere.

Peşti

Soarele se află în casa a 8-a pentru tine, Casa Intimităţii şi a Sexualităţii. Lasă dorinţa să-ţi revitalizeze viaţa amoroasă. Fii pregătită să te reconectezi cu persoana iubită, să regăsiţi pasiunea de altă dată. Fii mai atentă la dorinţele şi sentimentele partenerului, dezvăluindu-i în acelaşi timp şi ceea ce simţi tu.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod