Horoscop: Ascendentul în zodia Capricorn. Află ce spune despre tine

Nativul cu Ascendent în Capricorn se autocenzurează mereu, fiind preocupat de respectarea tradiţiei şi a convenţiilor, uşor inhibat, dar având un mare complex de superioritate. Este permanent

Nativul cu Ascendent în Capricorn se autocenzurează mereu, fiind preocupat de respectarea tradiţiei şi a convenţiilor, uşor inhibat, dar având un mare complex de superioritate. Este permanent melancolic şi timid, chiar dacă ştie să se ascundă sub o carapace impenetrabilă.

Este un bun organizator şi ştie să pună la treabă un colectiv, muncind cot la cot cu ei. Îi place foarte mult să studieze şi să se ocupe de rezolvarea problemelor sociale. Are o atracţie deosebită faţă de politică şi de ştiinţele sociale.

Poate avea probleme cu sistemul osos şi cu articulaţiile.

Din punct de vedere fizic, ascendentul în Capricorn prezintă înălţime medie spre înaltă, aspect fizic suplu, dar rezistent, nas lung, faţă osoasă, izolată, taciturnă şi foarte serioasă, preocupată mereu de mari responsabilităţi.

Vitalitatea este foarte slabă, copii acestui semn sunt dificil de crescut, fiind sensibili şi bolnăvicioşi, însă odată trecută copilăria, nativii dovedesc o rezistenţă excepţională şi ating adesea o vârstă înaintată.

Caracteristicile nativilor sunt ambiţia şi neîncrederea.

Au o dorinţă nestăpânită de a le fi preţuite pretenţiile la superioritate şi avansare, o teamă continuă de a se vedea daţi la o parte de la locul râvnit, teamă ce le dă multe griji inutile din care va rezulta o melancolie accentuată.

Dacă Saturn este rău aspectat în temă, persoana trebuie să-şi dezvolte simţul umorului încă din copilărie, căci Capricornul este unul din semnele cele mai triste şi el are nevoie de toate încurajările cu putinţă.

Nativii cu ascendent în Capricorn reuşesc în afaceri secrete unde se cere perseverenţă şi răbdare.

Soarele poate scoate la iveală dreptatea, puritatea şi onoarea acestui semn.

Sursă: Alexandru Nicolici - "Astrologie natală", "Astrologie ezoterică"

Calculează-ţi aici Ascendentul:

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod