Persoană mincinoasă

Top 6 cele mai mincinoase zodii

Unele minciuni par destul de inofensive la suprafaţă, însă odată ce începi să le spui, nu vei mai putea scăpa de acest prost obicei.

Minciuna este destul de comună şi alegem să ascundem uneori lucruri pentru a scăpa de reproşuri sau de a nu-i face pe ceilalţi să sufere.

Cele mai banale minciuni ne pot ajuta să evităm confruntările, însă unele dintre ele pot avea un impact enorm asupra încrederii pe care o avem în persoanele din jurul nostru.

Dintre toate semnele zodiacale, acestea 6 sunt cele mai mincinoase:

1. Gemeni


La prima vedere, nativul din Gemeni nu pare că ar fi necinstit. Este cunoscut ca fiind o persoană care învaţă rapid lucruri noi, este atent şi curios.

De asemenea, Gemenii sunt nervoşi şi inconştienţi. Minciunile lor sunt consecinţa nesiguranţei pe care o simt şi nu te poţi baza pe ceea ce spun. Ei mint într-un mod foarte natural pentru că se răzgândesc extrem de repede.

2. Rac


Racul are o imaginaţie bogată, iar acest lucru îl ajută mult să îşi susţină minciunile. Poate crea cu uşurinţă scenarii care nu s-au întâmplat şi este spontan atunci când trebuie să inventeze rapid o scuză. Racii sunt destul de suspicioşi şi neîncrezători în alte persoane, tocmai pentru că ei sunt aşa.

Aleg să mintă mai mult când se află în situaţii stresante sau atunci când vor să evite anumite probleme.

3. Leu


Leilor le place drama şi nu este de mirare că excelează în teatru. Lor le place să conducă şi să fie în centrul atenţiei, iar carisma lor îi ajută mult atunci când mint. Ei aleg să mintă pentru a-şi face o imagine mai bune, să dea bine în faţa altora, aşa că pot exagera cu aptitudinile şi abilităţile lor.

4. Balanţă


Balanţele sunt nişte mincinoşi excelenţi, dar nu o fac cu intenţii rele. Pun preţ pe armonie şi uneori recurg la minciună pentru a evita tensiunile.

Balanţa îţi poate spune cu uşurinţă că îţi stă foarte bine cu noua tunsoare, chiar dacă aceasta este oribilă. Ei cred că minciunile lor sunt inofensive şi vor să se pună bine cu cei din jurul lor şi să nu îi supere.

5. Capricorn


Capricornii sunt practici şi serioşi. Ei mint doar când au nevoie să obţină ceva sau să iasă din situaţii în care nu doresc să fie, Tendinţa acestora este de a se aştepta la ce e mai rău ceea ce scoate ce e mai rău din ei înşişi. Un Capricorn care nu vrea să se întâlnească cu cineva va spune că este ocupat, cam acesta este genul de minciună pe care o adoptă.

6. Peşti


Peştii sunt prietenoşi şi plini de compasiune, dar sunt predispuşi să facă pe victimele. De obicei încearcă să evite să îi mintă pe cei pe care îi iubeşte, dar nu are nicio problemă în a-i minţi pe cei pe care nu îi place. Din moment ce sunt mai mult oneşti decât neserioşi, minciunile lor sunt foarte greu de detectat.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod