Poveste adevărată: "Soacra mea mă privește cu scârbă după ce fac sex cu fiul ei"

N-aș fi crezut niciodată că voi fi una dintre acele femei care se va plânge de soacră, pentru că întotdeauna am crezut că astea sunt manifestări antice, de domeniul trecutului, și că atunci când doi oameni sunt echilibrați și bine intenționați nu au cum să apară astfel de tensiuni într-o familie

În plus, nu pot să pricep cum se pot dușmăni două femei care iubesc în moduri diferite același bărbat, respectiv mama lui și soția lui. N-ar trebui ca scopul fiecăreia să fie fericirea bărbatului?

Bine, noi încă nu suntem căsătoriți, și poate tocmai de aceea există astfel de probleme sau cel puțin așa m-am gândit până acum. Însă încep să mă îndoiesc și de acest lucru. Ce se întâmplă mai exact, mama iubitului meu, cu care trăiesc împreună de aproape un an de zile, mă privește într-un mod ciudat în zilele în care bănuiește ea că noi am făcut dragoste. Știu, e absurd, dar trebuie să vă povestesc câteva detalii ca să pricepeți.

Prima dată s-a întâmplat după ce m-am mutat la el.

A doua zi dimineața soacra mea m-a primit în bucătărie cu spatele. Nu se uita la mine, apoi când mi-a aruncat prima privire a fost ca și când aș fi fost o lighioană respingătoare care nimerise din greșeală și total nedorită la ea în bucătărie. Parcă eram spurcată, iar comportamentul ei m-a făcut să pricep asta cât se poate de clar. Nu aveam voie să ating aproape nimic, de parcă eram ciumată.

Mi s-a părut absurd și oricum prima dată nu mi-am dat seama ce se întâmplă, mai ales că de câte ori o văzusem până atunci se comportase natural și nu dăduse semne că ar avea ceva împotriva mea. Am trecut peste dar a doua zi figura s-a repetat.  Discutam și cu iubitul meu și el îmi spunea să nu bag în seamă că mama lui are toane, și că întotdeaun a avut manifestări ciudate în preajma fostelor lui iubite.


OK, mi-am zis, o lăsăm în felul ei. Totuși, cu timpul am pus cap la cap comportamentele ei și am ajuns să le leg de faptul că, probabil, ea trăgea cu urechea la ușa noastră. Locuim într-o casă destul de mare și cu pereți groși, nu se aude dintr-o cameră în alta, în plus camera ei e destul de departe de a noastră. E exclus să ne audă făcând sex, în afară de cazul că vine să tragă cu urechea la ușă. Cu timpul, cum spuneam, am observat că ea se comportă normal în zilele în care știe că nu facem nimic în pat, și o ia razna și mă urăște când știe că m-am culcat cu fiul ei. Sunt absolut convinsă. Numai că mi-e jenă mie de jena ei să o confrunt cu așa ceva.

Pentru că oricât de deschis ai fi nu poți să o întrebi într-o zi pe soacra ta de ce e deranjată de viața ta sexuală, nu? O vreme am crezut că „sila” ei se referă la faptul că noi „trăim în păcat”.
Mi-a zis odată ceva de genul că noi nu suntem căsătoriți, deci suntem „spurcați” după obiceiurile ei religioase. Însă sunt absolut sigură că e ceva dincolo de asta. Că dragostea sau posesivitatea ei de mamă merge prea departe în relația și sentimentele față de fiul ei, și de asta pe mine mă urăște când bănuiește că am fost atât de apropiată de fiul ei cum ea nu va fi niciodată.
Totuși, trebuie să admit că mi se pare pe cât de aberant pe atât de deranjantă situația asta și nu prea știu cum s-o rezolv. Iubitul meu crede că aberez când cred așa ceva, dar eu, ca femeie, simt că am dreptate. Voi ce credeți?  

Nota redacţiei. Această poveste este adevărată. Subiectele sunt alese în urma mesajelor trimise la redacţie sau a problemelor ridicate de cititoarele eva.ro pe forumul site-ului.

Numele personajelor au fost schimbate din motive ce ţin de protejarea intimităţii celor implicaţi.
Vă rugăm, dacă aţi trecut printr-o experienţă de viaţă puternică şi exemplară şi credeţi că merită să o împărtăşiţi cu cititoarele noastre, scrieţi-ne pe adresa redactie@eva.ro.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sfantul pe 19 Dec 2013, 09:12
    soacra

    ...ia atitudine...explica-i cum sta treaba la acel capitol....iar daca nu-i convine...sa se culce ea cu el....

    1
    2

  • Adi pe 26 Nov 2013, 20:09
    ....

    vesnica ura intre femei ......

    2
    1

  • Nina pe 25 Nov 2013, 10:00
    DESTEPTAREA !.....

    NICIODATÄ nu vor putea träi in armonie douä RIVALE sub acelasi acoperis, respectiv soacra si nora. Douä cutzite nu incap in aceeasi teacä. Soacra va fi intotdeauna geloasä cä o altä femeie i-a luat locul in inima bäiatului Ei. Si ii va mânca zilele nurorii. Iar aceasta ori va suferi in täcere, ori - in cele din urmä isi va lua lumea in cap, renuntzând la dragoste, la TOT. Dacä iubitul täu nu poate sä se despartä de MÄMICUTZA pt. tine, LASÄ-L. Vei träi intotdeauna in umbra soacrei. Asta in caz cä va binevoi sä se cäsätoreascä, sä te ia de sotzie. Du-te fato pânä nu este prea târziu. N-a secat lumea de bärbatzi. Du-te, pânä nu se va plictisi iubitul si, invocând pretextul cä O DERANJEZI PE MAMA, te va invita sä pleci din casa mamei si...din viatza lui.

    3
    1

  • kiki pe 25 Nov 2013, 08:04
    sfaturi...

    Sigur ca Rick nu greseste cand te sfatuieste sa plecati din casa soacrei...dar...nu-I usor. Greseste mult cand il numeste pe iubitul tau 'idiot' ! Am mai auzit de astfel de reactii,nu ti se pare,eu personal am reactionat asa fata de mama,in copilarie.Parca o uram cand iesea ciufulita din dormitor,si radioasa.(aveam 2 camera,eu stateam in sufragerie). Nu stiu ce era in capul meu..si ciuda si sila..Soacra e frustrata ,inseamna,mai exact ca 'se oftica'.E delicat...Trb vorbit cu ea...ma gandeam ca poti spune ca baiatul seamana cu tatal(ca virilitate),probabil,asa o faci sa-si aminteasca scenele ei fierbinti. Poate asta vrea,sa se laude si ea cu ce facea.(iar eu de-abia asteptam sa fac !) VIATA !

    4
    1

  • rick pe 24 Nov 2013, 13:26
    soacrele - belea curata

    este o regula care trebuie respectata de tinerele cupluri: NU TRAITI CU SOACRELE IN ACEEASI CASA! indiferent cat de mare e si de spatioasa! mutati va fie si intr o garsioniera, dar aia sa fie a voastra. dk ai chef sa gatesti goala sau sa faci sex pe hol nimeni nu te vede si nu te simti prost. partea proasta e ca iubitul tau e un idiot care nu pare dispus sa renunte la mamicutza lui si sa locuiasca doar cu tine....dilema nu e mare, dar e greu de pus in scena mutarea impreuna, mai ales ca o sa te izbesti de foarte multa incapatanare....bafta oricum

    43
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod