S-AU PUS IN VANZARE BILETELE PENTRU „THE COUNTDOWN 2014”, MEGA-PARTY DE REVELION LA SALA POLIVALENTA

In lumea internationala a culturii dance, sunt DJ care sunt lideri si cei care sunt adepti. Christopher Lawrence este un adevarat lider. Christopher Lawrence a mixat in cluburile de top din intreaga lume, de la Pacha si Gods Kitchen pana la Avalon Hollywood. Pe frontul festivalelor, il puteti gasi la Coachella, Electric Daisy Carnival, Dance Valley, Ultra Music Festival, Creamfields, pentru a numi doar cateva. El a fost, de asemenea, singurul DJ invitat la toate cele trei evenimente inaugurale Ministry Of Sound, Cream si Gatecrasher, pentru turneele din America.

Descris ca "un producator extrem de respectat" de Mixmag , Christopher a primit o nominalizare Grammy pentru single-ul sau „Renegade”. Un pionier al genului trance inca din anii nouazeci, cand a semnat cu Hook Recordings, piesele lui Christopher au fost mixate de DJ ca Armin van Buuren, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Tiesto, Paul Oakenfold. Reputatia lui Christopher ca producator este la superlativ, el avand o discografie care include  doua albume de top, „All or Nothing” si „UnHooked”, alaturi de single-urile „Tremor”, „Faith in the Future”, „Little Rush”, „Freefall”, „Rush Hour” si multe altele.
 
Snatt & Vix au o reputatie de invidiat, deoarece au fost pe aceeasi scena cu multi DJ importanti ca: ARMIN VAN BUUREN, TIESTO,CHICANE, PAUL VAN DYK, FERRY CORSTEN, MARKUS SCHULZ, ABOVE & BEYOND.

In prezent, videoclipul lor, „Cold Shower”, a depasit deja jumatate de milion de vizualizari .

 

Cel mai recent single, intitulat "In Stillness" , disponibil pe iTunes si Beatport, este deja coloana sonora la o emisiune de matinal numita "Fii Antena" la Antena 1 Constanta.

 

Inainte de a-si intalni fanii la Sala Polivalenta, Snatt & Vix vor mixa in cadrul unui eveniment in Bulgaria (Sofia) la finalul acestei luni.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si on-line pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si biletoo.ro si au pretul de 60 lei (daca sunt achizitionate pana la 30 noiembrie 2013), 75 lei (daca sunt achizitionate intre 1 si 14 decembrie), 100 lei (daca sunt achizitionate intre 15 si 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului (disponibile si la locatie).

Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei, pret care include bufet suedez (pus la dispozitie de Il Gusto di Vivere - SAVOARE ITALIANA PENTRU UN NOU INCEPUT DE AN!).
 
* Intrarea este permisa doar persoanelor cu varsta minima 18 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod