Şoapte

Modul său de a minţi, în funcţie de zodia lui

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Fie că minte pentru că are ceva de ascuns sau doar pentru a te proteja, semnul lui zodiacal îl poate da de gol în faţa ta!
Taur

Taurii sunt cei mai încăpăţânaţi şi preferă să facă lucrurile în felul lor. Asta înseamnă că ar face orice, chiar dacă asta înseamnă să mintă, pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

Gemeni

Gemenii sunt răi şi iubesc să fie în centrul atenţiei. Au o imaginaţie bogată şi sălbatică, astfel încât să poată să îşi facă capriciile, iar oamenii să îi creadă. Sunt atât de buni la minciuni, încât nu îţi poţi da seama prea uşor de intenţiile lor.

Rac

Loial şi grijuliu, Racul va minţi numai pentru a proteja pe cineva. Pentru ei, minciuna este mai mult o modalitate de a se asigura că totul este bine, chiar dacă nu e deloc aşa.


Leu

Leului îi place atenţia oamenilor din jurul lor. Deci, atunci când povesteşte ceva, ar putea porni de la un adevăr, însă unul foarte exagerat. Cu cât sunt mai uimiţi de audienţa lor, cu atât minciunile lor vor deveni mai dese.

Fecioară

Fecioara nu prea minte. Ea consideră că este prea deranjant momentul în care ar putea fi prinsă şi mai bine se concentrează pe rezolvarea problemei. Mint doar în cazul în care nu por rezolva, dar şi în acest caz ea cântăreşte bine avantajele şi dezavantajele pentru a vedea dacă merită.

Balanţă

Balanţa este foarte diplomată, iar minciuna este o necesitate pentru ea.
Minciunile ei sunt credibile, oamenii nici nu-şi dau seama că minte.

Scorpion

Suspicios şi uneori manipulativ, minciuna este un joc foarte cunoscut pentru un Scorpion. Natura lor le permite să analizeze fiecare unghi al unei situaţii şi să vină cu cea mai bună minciună pentru a ajunge unde îşi doreşte.

Săgetător

Prietenosul Săgetător nu minte. El preţuiete foarte mult persoanele de lângă el şi nu vrea să le ascundă nimic.
Dacă trebuie totuşi să o facă, atunci motivul ar trebui să fie foarte demn.

Capricorn

Dintre toate semnele zodiacale, Capricornul este cel care urăşte cel mai tare minciuna şi refuză să se pună în această poziţie. Este contra oricărei forme a ei, însă dacă se întâmplă totuşi să o facă, nu va putea să o ţină ascunsă prea mult timp. Se va simţi vinovat şi va mărturisi.

Vărsător

Vărsătorul este creativ şi uneori diabolic atunci când vine vorba de poveşti. Minciunile lor pot părea prea bune pentru a fi adevărate, dar el le spune atât de bine încât îi face pe cei din jur să le creadă.


Peşti

Sensibilii Peşti nu mint. Dar când o fac, este doar pentru o cauză nobilă, de cele mai multe ori pentru a-i proteja pe cei din jurul lor. Ei sunt atât de sensibili încât nimeni nu se poate supăra pe ei.

Berbec


Berbecul nu se pricepe la minciuni şi nu îşi face un scop din asta. Nu are răbdare pentru drama care ar putea să se petreacă dacă este prins că a ascuns ceva. Dacă totuşi se întâmplă, va fi vorba despre ceva total nevinovat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod