Horoscopul de weekend: Săgetătorul trebuie să facă un pas în spate


Fecioară


Chiar dacă nu mai ai probleme financiare, asta nu înseamnă că trebuie să îți schimbi atitudinea și să renunți la modestie! Trebuie să rămâi aceeași persoană amabilă și politicoasă, indiferent de nivelul economiilor tale!

Balanță


Poți să profiți de acest weekend ca să îți faci ordine în locuință! E nevoie de o atenție sporită, mai ales că în ultima perioadă nu ai întreținut curățenia! Așadar, roagă-ți rudele să îți acorde o mână de ajutor și să nu mai fugă de responsabilități!

Scorpion


Unul dintre colegii tăi îți va cere sfatul într-o chestiune mai delicată.
Chiar dacă aveți o relație frumoasă de amiciție, nu înseamnă că trebuie să îl încurajezi să urmeze o atitudine care este la limita legalității! Trebuie să afișezi aceeași integritate, indiferent de persoana la care te raportezi!


Săgetător


Ești o persoană energică și adori să iei inițiativa! Totuși, în aceste două zile este mai bine să stai pe margine și să le dai și altora șansă de a se afirmă. În caz contrar, vei stârni nemulțumire și invidie în jurul persoanelor care te înconjoară!

Capricorn


Te vei simți mai slăbit/ă în acest sfârșit de săptămână și vei dori să îți petreci tot timpul în confortul locuinței tale.
Încearcă să experimentezi un preparat nou în bucătărie! Dacă o să fie gustos și va arăta bine, o să te simți împlinit/ă și îl vei mânca cu bucurie!


Vărsător


Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere emoțional. Totuși, nu trebuie să te culci pe o ureche și să îi acorzi o atenție exagerată partenerului tău de viață. S-ar putea ca acesta să nu fie complet sincer cu tine și să facă un pas greșit pe care nu i-l poți ierta!

Pești


Dacă sâmbătă o să fii mai aglomerat/ă și o să faci multe cumpărături sau drumuri mai lungi, duminică situația va fi total schimbată pentru tine.
Practic, o să te poți relaxa cu adevărat și o să te bucuri de prezența unei persoane cu adevărat speciale, care te-a ajutat mult în trecut! Arată-i recunoștință!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod