Horoscopul de weekend: Impas pentru Gemeni, probleme financiare pentru Lei


Fecioară


Te vei înțelege foarte bine în acest sfârșit de săptămână cu o persoană mai în vârstă decât tine, mai ales dacă te vei convinge că aveți aceleași pasiuni. Inevitabil, o să vorbiți mai des și veți lega o prietenie frumoasă.

Balanță


Dacă ai mai mult timp liber, poți să profiți că să îți încarci bateriile! Chiar nu e normal că întreaga ta viață să graviteze în jurul job-ului! Ieși mai des în lume, socializează, și acceptă invitațiile care ți se vor oferi!

Scorpion


O cunoștință mai veche, în care ai multă încredere, te va ruga să lași deoparte orice și să îi sari în ajutor! Pentru că ești altruist/ă din fire, o să faci ceea ce ți se cere, dar modul în care ai fost abordat/ă, lasă mult de dorit.
Poți puncta acest aspect la o întâlnire viitoare!


Săgetător


Sâmbătă o să faci multe treburi în jurul casei și, dacă nu te vei organiza corespunzător, o să fii ocupată și în ziua următoare. E esențial să faci ceea ce trebuie pentru confortul tău, dar în același timp, nu îți poți ocupă tot timpul cu așa ceva! Din când în când, o pauză este binevenită!

Capricorn


Dacă intenționezi să vizitezi o țară străină, este important să te informezi corespunzător în legătură cu condițiile de călătorie! Altfel, riști să ajungi în câteva situații neplăcute, iar ceea ce trebuia să fie o experiență plăcută, să devină exact opusul!

Vărsător


În aceste două zile o să descoperi că ești mult mai capabil/ă decât credeai, să faci față provocărilor și să te adaptezi din mers! Ține-o tot așa și vei avea parte doar de lucruri frumoase!

Pești


Pentru a face anumite economii, trebuie să cheltuiești uneori mai mult! Chiar dacă pare greu de crezut, așa stau lucrurile! De exemplu, un abonament la sala de sport ori la mijloacele de transport te va scuti pe viitor de cheltuieli suplimentare!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod