Horoscopul de weekend: Gemeni vor primi o veste nu foarte bună


Fecioară


Traversezi o perioadă mai dificilă, mai ales în privința stării de sănătate. Prea mult timp ai ignorat simptomele crezând că este vorba de ceva minor, iar acum nu știi cum să apelezi mai repede la medic. Să nu fii surprins/ă de prețul ridicat al serviciilor sau al investigațiilor medicale!

Balanță


Partenerul tău de viață și-a schimbat radical comportamentul față de tine și, în ultima perioadă, pare că este tot mai nemulțumit. De ce nu îl provoci la o discuție sinceră față în față, ca să afli exact despre ce e vorba? Cu siguranță că are multe să îți transmită!

Scorpion


Dacă șeful tău te va deranja chiar și în aceste două zile, e clar că nu ține cont de timpul tău liber.
Ai tot dreptul să nu îi răspunzi la telefon și să îl amâni pentru ziua de luni. Totuși, nu face acest lucru decât dacă ești convins/ă că nu te respectă!


Săgetător


Tu sau un membru al familiei veți trece printr-o perioadă mai dificilă cu sănătatea. E esențial să rămâneți uniți și de ce nu, să alegeți cea mai bună soluție de tratament, nu pe cea mai ieftină!

Capricorn


În aceste două zile o să te confrunți cu o problemă de sănătate apărută ca din senin. Dacă e vorba de o eczemă sau de o mâncărime inexplicabilă, ar trebui să iei în calcul și factorul de stres la care ești supus/ă!

Vărsător


Vei face o deplasare de durată în acest weekend, dar la sfârșit vei simți că totul a meritat.
Ia-ți alături ca tovarăș de călătorie pe cel mai bun prieten și distracția va fi asigurată!


Pești


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg deloc bine pentru tine. După o perioadă mai dificilă, în care ai tot sperat că partenerul tău se va schimba, acum te convingi de fapt că acesta nu are intenții bune. Nu are rost să mai speri, fii mai tranșant/ă și nu te teme să spui: stop joc!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod