Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 decembrie: Este săptămâna marilor decizii pentru Rac!

 
Fecioară
 
 
Primești o sumă considerabilă de bani din partea familiei. Sunt bani care ți se cuvin, dar tot te iau prin surprindere. Decizi să-i păstrezi pentru zile negre pentru că ai impresia că, pentru tine, nu vor urma luni prea bune. Nu e nimic rău în asta! Ar trebui să te mândru/mândră de tine pentru nivelul de maturitate la care ai ajuns.
 
 

Balanță

 
 
Îți plac cadourile scumpe, restaurantele luxoase, hainele de firmă și pentru toate astea ai nevoie de bani. Din păcate, oricât de mult ai câștiga, tu nu vei fi niciodată mulțumit/ă.
Standardele la care ai vrea tu să trăiești sunt de neatins și ești dispus/ă să muncești enorm pentru un stil de viață cât mai înalt.
 
 

Scorpion

 
 
O datorie către un prieten vechi îți apare acum în minte. O uitasei complet și nu era pusă la cheltuieli pentru această lună. Va trebui să o restitui dacă nu vrei ca relația de prietenie să aibă de suferit. Partea bune e că, financiar, această lună va fi, poate, cea mai bună din acest an, așa că e un moment bun chiar și pentru ceva neprevăzut ca această datorie.
 
 

Săgetător

 
 
În sfârșit, primești răspunsul mult așteptat în această săptămână.
Nu e chiar te așteptai tu, dar dacă analizezi cu atenție, o să descoperi că, de fapt, e mai bine așa. Nu orice bine ”împachetat” așa cum ne așteptăm noi. După finalizarea acestui proiect, lucrurile vor merge și mai bine pe plan financiar pentru tine.
 
 

Capricorn

 
 
Ești un pic invidios/invidioasă pe succesul celor din jur și nu înțelegi cum au ajuns la succesul pe care îl au acum. Poate că tocmai faptul că n-au fost atenți la succesul altora i-a făcut să se axeze pe propriul lor scop.
Poate ar trebui să-ți schimbi atitudinea și vei atrage și tu succesul de partea ta.
 
 

Vărsător

 
 
Ai muncit foarte mult în ultimul timp și speri să vezi roadele cât mai repede. O să ai parte de ceva întârzieri cu primirea banilor care ți se cuvin, dar e important că urmează să-i încasezi.
Trebuie să fii mai deschis/ă față de propunerile colegilor pentru că în asta constă spiritul de echipă.
 
 

Pești

 
 
Ai cheltuieli mari în această lună și nu-ți place deloc chestia asta.
Ai putea să reduci costurile, dar nu vrei să faci rabat de la nimic și atunci va trebui să-ți asumi. Te vei redresa după Sărbători, așa că ai putea să fii mai relaxat/ă în privința cheltuielilor de acum.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod