Horoscopul banilor în săptămâna 19-25 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să te dai peste cap pentru a face cadourile pe care ţi le propusesei.

Oricum este vorba despre persoanele dragi care nu ţ-ar atrage niciodată atenţia cu privire la vreo nemulţumirea de-a lor, aşa că stai liniştită şi nu îţi face datorii doar pentru a lăsa o impresie bună!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână vei avea parte de câştiguri neaşteptate, fie sub formă de cadouri, fie bani.

Ce-i drept, acum pică mai bine ca oricând gesturile frumoase pe care alţii sunt dispuşi să le facă pentru tine. Chiar dacă le vei întoarce cu aceeaşi monedă, e importantă bucuria pe care o simţi atunci şi amintirile cu care vei rămâne.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ai muncit cu greu anul acesta pentru banii pe care îi ai, de aceea se recomandă prudenţă în privinţa cheltuielilor din această perioadă.

Chiar dacă vei lua cadouri celor dragi, ai grijă să nu fie costisitoare sau opulente. Nu vei obţine nimic mai mult de la cei din jurul tău dacă îţi goleşti buzunarele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Situaţia ta financiară din această perioadă nu este una excelentă, însă poţi trăi decent cu banii pe care îi.

Tocmai din această cauză trebuie să ai mai multă grijă şi să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta, cu toate că poate ţi-ai dori acest lucru. Cheltuielile vor fi mai mari decât în mod normal, aşa că organizează-ţi atent bugetul!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă e sfârşit de an şi ar trebui să te simţi mai obosită ca oricând, tu eşti pusă pe fapte.

Afacerile sunt cele care îţi ocupă cel mai mult timp, dar şi cele care te ajută să câştigi mulţi bani. Eşti preocupată în implicarea unui proiect nou cu mari şanse de succes. Cu toate astea, fă-ţi timp şi pentru viaţa ta personală!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te va cuprinde o teamă destul de mare în această săptămână din cauza cheltuielilor suplimentare pe care vei fi nevoită să le faci.

Nici timpul şi serviciul nu te ajută să te calmezi, aşa că ai mari şanse să cedezi nervos şi să îţi fie greu să mai faci ce ţi-ai planificat. Încearcă să le iei pe rând, pentru că finalul va fi unul bun!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil să munceşti chiar şi în această perioadă, însă cu siguranţă vei avea satisfacţii financiare pe măsură dacă acest lucru se întâmplă.

Cel mai probabil vei fi nevoită să stai departe de familia ta, dar ai tot timpul din lume să recuperezi apoi toate momentele frumoase. Orice efort îţi va fi răsplătit mai mult decât sperai!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vor exista schimbări majore ale situaţiei tale financiare, însă există riscul să ratezi o promovare din cauza impulsivităţii tale.

Este foarte important să nu intri în conflict cu nimeni în această săptămână, altfel vei regreta mai mult decât te-ai fi gândit vreodata. Acum este momentul să laşi de la tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situaţia ta financiară nu este deloc roz în această perioadă, mai ales dacă aveai de recuperat sau de primit o sumă importantă de bani.

Chiar dacă ţi-ai pus baza în ea, încearcă să nu laţi calicenia să pună stăpânire pe tine atunci când vine vorba de cadouri pentru persoanele dragi. Chiar dacă banii pe care îi aştepţi vor veni mai târziu, măcar ai garanţia că îi vei primi cândva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vrei să cheltui prea mulţi bani pe cadouri în acest an, de aceea te vei organiza astfel încât să îi satisfaci pe toţi cu buget redus.

Nu se pune problema că o duci rău pe acest plan, însă ai alte gânduri cu economiile tale. Atitudinea ta îţi va fi de mare ajutor pe viitor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Unele cheltuieli neprevăzute te vor întrista destul de mult în această perioadă şi vei simţi brusc că trebuie să tai multe din cele dorite de pe listă.

Nu poţi face nimic pentru a schimba situaţia, aşa că nu lăsa ca starea ta să îţi strice ţie şi celor din jur sărbătorile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Evită să te implici în afaceri sau să semnezi documente oficiale în această perioadă.

Nu eşti în cea mai bună formă a ta şi rişti să îţi pui bugetul în pericol. Acum este momentul să te concentrezi mai mult pe viaţa ta de familie, pe prieteni şi pe plăcerile personale, chiar dacă inima îţi dictează altceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod