Prietene

Horoscop. Top 6 zodii demne de încredere. Cine îţi păstrează secretele?

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Descoperă zodiile demne de încredere înainte de a-ţi împărtăşi secretele! E posibil să fii dezamăgită de ce vei afla!

1. Capricorn


Acestui nativ îi poţi spune orice şi se va dovedi a fi cel mai fidel prieten al tău. Secretele tale sunt în siguranţă, însă important este modul cum te face să te apropii de el. Te va ajuta cu sfaturi, dar şi cu fapte, are răbdare cu tine şi se gândeşte mereu la binele celor din jurul său. Poate fi cel care te protejează cel mai mult, luându-le loc multora din familia ta! Ajungi greu la inima lui, însă odată ajunsă, te va iubi necondiţionat.

2. Rac


Racul este un prieten de nădejde, te poţi baza oricând pe el şi îţi va păstra secretele cu sfinţenie. Te va impulsiona să fii mai bună prin sfaturile pe care ţi le dă, îţi va spune ce greşeşti în cel mai frumos şi înţelegător mod posibil şi poţi apela la el chiar şi în miezul nopţii.
Nu este genul care să reproşeze ceva, chiar dacă uneori simte că este folosit. Nu te va trăda niciodată pentru binele lui!

3. Berbec


Secretele tale sunt în siguranţă dacă alegi să i te destăinui Berbecului. Poate să i se pună pistolul la tâmplă, iar el nu te va trăda. Este un bun prieten, mereu fiind acolo pentru tine când ai nevoie.
Este foarte sincer cu riscul de a te supăra, însă intenţia lui este de a-ţi deschide ochii. Te respectă, însă nu trebuie să abuzezi de el şi să îl calci pe coadă. Oferă multe, însă aşteaptă acelaşi lucru în schimb!

4.Fecioară


Fecioara este de încredere fără doar şi poate, însă nu este aşa de uşor să îi intri la inimă. Are puţini prieteni, dar buni, pentru care ar fi capabilă de orice. Este o fire care nu se deschide uşor, însă ştie să asculte şi să dea cele mai bune sfaturi. Este genul de persoană căreia îi poţi spune orice, însă pe care nu trebuie să o trădezi sau să o vorbeşti pe la spate!

5. Săgetător


Acest nativ ştie să ţină un secret şi să te asculte, de aceea îţi va fi un bun camarad. Are puterea de a ţine orice secret, chiar dacă unele i se par banale şi nu ar trebui să fie ascunse.
Atunci când eşti tristă şi plângi pe umărul lui, Săgetătotul este singurul care poate smulge un zâmbet de pe chipul tău. Este acel gen de persoană la care te gândeşti prima oară atunci când simţi nevoia să vorbeşti cu cineva despre problemele tale!

6. Balanţă


Balanţa este destul de schimbătoare, însă poţi avea încredere în ea dacă ţi-a dovedit că îţi este prietenă. Atunci când cineva se apropie de ea, va încerca să nu dezamăgească acea persoană şi să nu rişte să o piardă.
Îţi poate oferi sfaturi bune, îi place să te protejeze, dar este invidios pe acele persoane mai bune ca el, iar pe acestea le îndepărtează. Secretul tău este în siguranţă la el, chiar dacă eşti sceptică din cauza faptului că este bârfitor.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Daniela pe 25 Aug 2016, 12:35
  Fecioara?

  Cele mai critice si barfitoare femei sunt cele nascute in Fecioara.

  0
  0

 • Razvan pe 19 Mai 2016, 14:36
  Zodia Gemeni

  Dar pt zodia Gemeni nu se spune nimik?? Eu sunt gemeni si sunt secretos.. poate imi spuna cineva un secret il pastrez mereu.. cate pers au incredere in mn..

  1
  0

 • nina pe 18 Mai 2016, 11:30
  secretul!

  Secretul este secret atata timp cat il stie o singura persoana!

  0
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod