Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Berbec ar trebui să reducă din cheltuieli și să se gândească mai mult la siguranța ei financiară din viitorul apropiat
Berbec

In acest weekend ai putea sa incerci sa iti rezolvi unele probleme financiare, si nicidecum sa cheltui! Stai mai mult in casa alaturi de cei dragi si bucura-te de momentele pretioase alaturi de ei!

Taur

In acest weekend vrei sa petreci timpul alaturi de familia ta, numai in casa daca se poate. Daca ai copii, este un bun prilej de a te ocupa mai mult de ei si de a-i rasfata!

Gemeni

Trebuie sa fii mai disciplinata in acest weekend si sa refuzi evenimentele care nu te atrag cu mai multa diplomatie.
Nu trebuie sa te simti obligata sa mergi, insa asta nu iti da dreptul sa fii acida.

Rac

Poti profita de aceste doua zile libere pentru a-ti face ordine in ganduri si de a-ti planifica viitorul apropiat. Nu esti multumita de viata pe care o duci, de aceea ar trebui sa faci o schimbare!

Leu

In acest weekend ai nevoie de afectiune, asa ca te vei lipi de oricine iti iese in cale. Daca ai un iubit, acesta va fi sufocat de dragostea ta, insa ii va placea la nebunie!

Fecioară

Nu lua decizii transante in acest weekend si nu reactiona impulsiv indiferent cat de indreptatita ai fi.
Este necesar sa lasi lucrurile sa se linisteasca si apoi sa te gandesti bine la ce vei face in legatura cu viata ta sentimentala.

Balanţă

In prima zi a acestui weekend ai putea fi interesata de viata ta sentimentala si de partenerul tau de viata in special. Dupa ce simti ca totul este in regula intre voi, ai putea pregati unele schimbari pe plan financiar.

Scorpion

In acest weekend ar trebui sa te bucuri de persoanele din jurul tau si mai ales de compania unor oameni noi. Este foarte important ca in acest moment sa iti largesti cercul de prieteni!

Săgetător

In acest weekend vrei sa te relaxezi si sa uiti de toate grijile de la locul de munca.
Stresul din ultima perioada ti-a provocat unele probleme de sanatate, iar acum este momentul perfect sa te refaci!

Capricorn

Vei fi foarte creativa in acest weekend, iar ideile tale ii va incanta pe cei dragi. Prietenii si familia iti vor accepta propunerile si va vei distra ca niciodata!

Vărsător

Profita de aceste zile pentru a incerca sa readuci armonia in viata ta de cuplu sau de familie. Neregulile dintre tine si o persoana pe care o iubesti ar trebui sa isi gaseasca acum rezolvarea si finalul.

Peşti

Va fi un weekend de succes pentru tine, ai sansa de a te bucura de viata mai mult decat oricand.
Banii si linistea personala sunt doua motive mai mult decat suficiente pentru a avea cale libera.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod