Pro-Collagen Super Serum Elixir - povestea tinereții se deapănă mai departe

Astăzi, povestea Elemis despre tinerețe fără bătrânețe și ten fără riduri – deși nu este doar o poveste, avem dovezi palpabile – începe așa: a fost odată ca niciodată o regină care voia să-și păstreze pentru totdeauna chipul tânăr. Așa că i-a pus pe cei mai iscusiți oameni de la Curte să găsească soluția pentru a-i îndeplini dorința.
Cunoscătorii tainelor plantelor știau despre alga marină Padina Pavonica, care era renumită în tot regatul. Se observase, de-a lungul timpului, că ea făcea adevărate minuni pentru tenul domnițelor, căci avea darul de a păstra apa în țesuturile cutanate și de a stimula producerea moleculelor de glucozaminoglucan, cu rol în menținerea elasticității și fermității pielii.

Însă ei nu s-au oprit aici, căci regina lor nu era ușor de mulțumit. Gândindu-se că trebuie să mai existe, în toată lumea, și alte ingrediente care să ajute la păstrarea prospețimii tenului, cunoscătorii tainelor plantelor au pornit în căutarea lor.
Nu știm sigur câte perechi de încălțări au tocit, dar până la urmă au găsit ce căutau.

Următorul ingredient pe care l-au descoperit a fost extrasul de mesteacăn african, care datorită proprietăților de apărare a pielii, adică antioxidante  – cum s-ar spune în zilele noastre – s-a dovedit a fi exact ce le trebuia.

Într-o zi, când traversau un câmp de cameline, și-au dat seama că și acestea erau bune pentru a păstra tânăr chipul reginei lor. Uleiul obținut din cameline este bogat în Omega 3 și în acid hialuronic, două substanțe despre care știau sigur că o să hidrateze și o să împiedice pierderea apei de la nivelul tenului.

În drum spre casă, au mai trecut pe lângă o mare, unde au mai găsit ceva bun pentru a preveni îmbătrânirea: niște alge roșii.
Ele s-au dovedit extraordinare cu microcirculația și cu drenajul de la nivelul tenului, ceea ce, din nou, avea să contribuie în mod uimitor la prospețimea chipului reginei lor.

Întorși în regat, ei s-au pus pe treabă, amestecând ingredientele bio-active găsite într-o formulă unică, în care au pus și acid hialuronic și peptide (substanțe care întăresc joncțiunile celulare și care împiedică astfel apariția ridurilor). Iar pentru că au vrut să fie siguri de rezultate, au adăugat extrasul din alga Padina Pavonica într-o concentrație mare.
Cea mai mare din câte s-au auzit până în ziua de astăzi.

S-au prezentat apoi reginei și i-au înmânat rezultatul priceperii și strădaniei lor. Regina l-a încercat nerăbdătoare și, pentru că e mulțumită, folosește Pro-Collagen super serum elixir de la Elemis și-n ziua de astăzi.

Elemis Pro-Collagen super serum elixir, 15 ml
Preț recomandat: 289 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod