Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Scorpion va fi în această perioadă mult mai sensibilă şi atentă la nevoile partenerului ei de viaţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vine numai cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu ai motive să te plângi.

Te poţi declara fericită fără să mişti un deget pentru asta, norocul este de partea ta şi va fi pentru o lungă perioadă de timp. Fie că eşti singură sau ai un partener de viaţă, surprizele plăcute vor fi la ordinea zilei şi ar trebui să profiţi de asta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O problemă serioasă de cuplu nu va întârzia să apară luna aceasta şi cel mai probabil este vorba de sinceritate.

Dacă simţi că este ceva în neregulă cu iubitul tău, poartă o discuţie serioasă sau chiar investighează-l. Când totul se va lămuri veţi răde de situaţie, însă nu sta în tensiune fără rost!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie nu va fi una fericită pentru tine, dar nu trebuie să îţi pierzi speranţa.

Chiar dacă între tine şi iubitul tău lucrurile nu mai stau deloc cum ar trebui, totuşi există o şansă de a salva relaţia. Cu cât depuneţi amândoi mai mult efort în acest sens, cu atât veţi reuşi mai repede. Sărbătorile acestei luni ar trebui să vă ajute!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei reuşi nici luna aceasta să îţi găseşti alesul inimii în cazul în care eşti singură, dar nu trebuie să te dai bătută.

Dacă eşti angajată într-o relaţie, această perioadă îţi poate aduce confirmarea că partenerul tău ştie să îţi fie alături atât la bine, dar mai ales la greu!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ai motive să te plângi de viaţa ta amoroasă, însă nici nu te poţi lăuda cu ea.

Trebuie să ai răbdare, căci spre sfârşitul lunii lucrurile vor fi mult mai liniştite, iar atmosfera din familie mult mai caldă. Dacă ai copii, încearcă să te concentrezi mai mult pe educaţia lor şi mai puţin pe nevoile partenerului!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera din această lună va fi foarte animată pe plan sentimental.

Dacă nu există secrete între tine şi iubitul tău, atunci puteţi muta munţii din loc împreună. Nimic nu vă stă în cale să duceţi relaţia la un alt nivel, asta în cazul în care nu există deocamdată angajamente. Dacă eşti singură, ai grijă la intenţiile pretendenţilor!

 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te caracterizează sentimentele profunde şi trăitul intens al tuturor momentelor din viaţa ta, însă luna aceasta te întreci pe tine.

Eşti mult mai romantică şi mai sensibilă decât de obicei, iar partenerului tău s-ar putea să nu îi placă. Încearcă să îţi ţii sub control reacţiile şi grija exagerată pentru el!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă pe iubire te-ai axat până acum, luna aceasta începi să acorzi mai multă atenţie erotismului.

E posibil să vrei să încerci lucruri noi în dormitor, indiferent dacă eşti singură sau ai un partener stabil. Dacă eşti onestă şi nu trădezi pe nimeni, lasă-ţi imaginaţia să zburde şi pune-ţi fanteziile în practică!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei fi mult mai sensibilă şi mult mai atentă la nevoile partenerului tău de viaţă.

Nu este deloc un lucru rău să încerci să reaprinzi din când în când flacăra iubirii, iar luna martie este perfectă pentru a fi mai bună. Dacă ai un iubit stabil sau un soţ, încearcă să nu dai curs nici măcar unor flirturi nevinovate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta uiţi să iubeşti şi te axezi doar pe planuri şi lucruri practice.

Nu îţi poţi calcula viaţa în amănunt, ci ar trebui să te bucuri mai mult de prezent şi să trăieşti clipa. Dacă iubitul sau admiratorul tău te vede atât de stresată, va fi tentat să fugă din calea ta pentru totdeauna!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta eşti mai carismatică decât oricând şi emani o senzualitate cu care poţi cuceri pe oricine.

Se vede că ai încredere în tine, iar această calitatea poate fi foarte apreciată în rândul bărbaţilor. Cine nu îşi doreşte lângă el o femeie puternică? Profită de această schimbare excepţională a ta pentru a-ţi găsi fericirea!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te bucuri de iubirea partenerului de viaţă, ai parte de popularitate, eşti dorită şi admirată de toţi bărbaţii din jurul tău, ce îţi poţi dori mai mult?

Este nevoie doar să îţi propui să ai pe cineva şi cu siguranţă îl vei avea. Nu-ţi considera iubitul un trofeu, ci oferă-i întreaga ta dragoste şi vei primi la fel!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod