Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Rac va avea parte de schimbări radicale în viaţa de familie şi în cămin, însă vor fi modificări pe care şi le-a dorit.
Berbec

In acest weekend, reputatia ta ar putea fi in pericol din cauza unor barfe ce tot circula in jurul tau. Incearca sa lamuresti lucurile cat de repede poti!

Taur

In acest weekend vei intampina complicatii in punerea in practica a unui proiect personal. Incearca sa nu ramai dezamagita dupa primul hop pe care il intalnesti.

Gemeni

Esti foarte carismatica si bine dispusa in acest weekend si vei fi o sursa de inspiratie pentru cei din jurul tau. Distractia este pe primul loc!

Rac

In acest weekend vei avea parte de schimbari radicale in viata de familie, cat si in camin.
Din fericire, sunt modificari pe care ti le-ai dorit!

Leu

In aceste doua zile te vei chinui enorm sa le intelegi comportamentul unor prieteni si nu vei gasi niciun raspuns. E posibil ca relatiile dintre voi sa se fi racit fara sa iti dai seama!

Fecioară

Weekend-ul acesta ai sansa de a arata cat de organizata si chibzuita esti, insa nu o vei face. Vei cheltui mai mult decat iti permiti si te vei trezi cu buzunarele goale!

Balanţă

Aceste doua zile vor fi foarte importante pentru tine si cel mai probabil este vorba de un eveniment special.
Fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, ai grija sa arati impecabil!

Scorpion

Trebuie sa fii foarte ferma in acest weekend cu acele cunostinte care iti cer frecvent bani cu imprumut. Incearca sa te indepartezi de ele sau sa le alungi cumva din viata ta!

Săgetător

Te vei dovedi a fi foarte norocoasa in acest weekend, un castig neasteptat va lua pe toata lumea in surprindere. Chiar daca esti criticata in mod normal pentru curajul tau, acum vei primi doar laude!

Capricorn

Evenimentele la care trebuie sa participi in acest weekend vor fi foarte stresante si epuizante pentru tine.
Incearca sa nu te implici prea mult, ci sa incerci sa te simti bine!

Vărsător

Stai bine la capitolul comunicare, de aceea nu ar strica sa iesi mai mult din casa in acest weekend. Accepta invitatiile pe care le primesti, mai ales daca vin din partea unui admirator!

Peşti

Daca vrei sa reusesti in viata, trebuie sa te folosesti de orice timp liber pentru a munci. Acest weekend este perfect pentru a-ti pune planurile in aplicare!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod