Horoscop. Cum îți dai seama că este complet îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Gesturile pe care le face atunci când este îndrăgostit până peste cap sunt dezvăluite de semnul său zodiacal. Află care sunt 

Berbec

Bărbatul din zodia Berbec se va da peste cap pentru a organiza întâlniri interesante și activități care să-ți placă. Nu îi este indiferent ce faceți, ci se străduiește ca totul să fie perfect, iar tu să te distrezi de minune. În mod normal ar face ceea ce îi place lui, dar dacă este îndrăgostit la nebunie își va da silința să te impresioneze.

Taur

Nativul din zodia Taur te va ține la curent cu tot ceea ce face atunci când este îndrăgostit complet de tine. Dacă lucrează până târziu, îți va explica ce face și cum a decurs ziua lui. Nu pentru că tu ai părea suspicioasă, ci pentru că simte nevoia să împărtășească cu tine detaliile vieții lui.

Gemeni

Atunci când este extrem de îndrăgostit, bărbatul din zodia Gemeni îți va acorda întreaga lui atenție. Când vorbești cu el, îți va absorbi toate cuvintele și îți vei da seama că este exact acolo unde își dorește să fie, nu cu gândul în altă parte. Face acest lucru pentru că te consideră extrem de interesantă și vrea să știe cât mai multe despre tine.

Rac

Bărbatul din zodia Rac își va deschide sufletul în fața ta dacă este îndrăgostit până peste cap. Va fi foarte sincer și nu va ascunde nimic, de teamă să nu interpretezi greșit anumite lucruri. Preferă să fie cât mai deschis și să-ți spună din start lucrurile care îl macină. Este modalitate prin care se asigură că nu te va pierde.

Leu

Nativul din zodia Leu te va include în grupul său de prieteni și te va invita la întâlnirile cu familia sa dacă este îndrăgostit până peste cap de tine. Este foarte mândru de tine și simte nevoia ca și ceilalți să descopere cât ești de minunată. De obicei nu-i place să împartă lumina reflectoarelor cu nimeni, dar pe tine te va scoate în față și te va prezenta tuturor.

Fecioară

Atunci când nativul din zodia Fecioară este complet îndrăgostit, nu doar tu, ci și toți cunoscuții săi vor putea observa asta. Profilul său de pe Facebook va indica faptul că este într-o relație, iar pozele cu voi doi vor inunda paginile. De asemenea, se va grăbi să pună un comentariu interesant la fiecare postare a ta, ca să vezi cât este de atent și absorbit de tot ceea ce faci.

Balanță

Bărbatul din zodia Balanță nu te va scăpa din ochi atunci când este complet îndrăgostit de tine. Nu va rata nicio ocazie de a te prezenta drept iubita lui, iar ținutul de mână devine o adevărată obsesie pentru el. De fapt, nici nu își poate lua mâinile de pe tine... Vrea ca toată lumea să știe că ești a lui, iar gesturile de tandrețe vor curge fără încetare.

Scorpion

Atunci când este îndrăgostit până peste cap, nativul din zodia Scorpion nu mai are ochi pentru o altă femeie. Chiar dacă altcineva flirtează cu el, îi va transmite clar și rapid că nu este interesat, pentru că inima lui îți aparține ție. Poate fi destul de posesiv și obsedat de-a dreptul să știe totul despre tine. Dacă te invadează cu zeci de întrebări pe minut și nu te scapă din ochi nicio clipă, este clar că s-a îndrăgostit nebunește.

Săgetător

Plimbăreț din fire, nativul din zodia Săgetător îți va transmite chiar și de la cele mai mari depărtări că se gândește la tine. Vei primi mesaje, imagini, iar postările lui vor fi cumva direcționate către tine, toate acestea ca să-ți arate cât de mult îi lipsești. Iar când spune "aș fi vrut să fii aici, cu mine", să știi că vorbește cât se poate de serios.

Capricorn

Nu doar că toți colegii lui de muncă îți vor ști numele, dar cu toții vor afla de realizările tale. De asemenea, te va invita la toate petrecerile și evenimentele sale de serviciu, iar toate acestea pentru că se mândrește foarte mult cu tineși vrea ca toți ceilalți să te cunoască. 

Vărsător

Dacă își face planuri de viitor cu tine și îți spune cât de mult își dorește să-și petreacă viața alături de tine, este clar că nativul din zodia Vărsător este îndrăgostit până peste cap. Planurile de viitor nu se numără printre punctele forte ale acestor nativi, care detestă rutina și obligațiile. Prin urmare, îți vei da seama că este vorba de ceva foarte serios dacă se gândește la voi doi și face planuri de viitor.

Pești

Să petreacă timp alături de tine este cea mai importantă dorință a nativului din Pești atunci când este foarte îndrăgostit. Se mulțumește numai să stați de vorbă ore în șir, să vă țineți în brațe și să povestiți despre visurile și dorințele voastre. Deși în mod clar este atras de tine, sexul nu este absolut necesar dacă nu te simți pregătită. Tot ce își dorește este să te simtă aproape.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod