Horoscop: Cât de mult îţi iubeşti ţara, în funcţie de zodie

Pe 1 Decembrie ne gândim la ţara noastră poate mai mult ca oricând. Iar pentru că zodiile ne influenţează felul în care gândim şi cât de patrioţi suntem, descoperă cât de mult îţi iubeşti ţara, în funcţie de zodie:

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul este cea mai "plimbăreaţă" zodie. Nativii acestei zodii pot pleca fără prea multe regrete din ţara în care s-au născut, dar oriunde merg păstrează în suflete dragostea pentru locul natal. Cu toate acestea, ajung să se ataşeze foarte tare şi de ţara "adoptivă". Prin urmare, sunt patrioţi oriunde s-ar afla.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nativii din capricorn sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ şi îşi privesc ţara cu obiectivism. Chiar dacă o iubesc, nu îşi arată sentimentele, preferând să fie moderaţi în declaraţii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii sunt adepţii schimbării şi pentru că văd întotdeauna ce nu merge, sunt revoltaţi şi se implică în tot felul de cauze. Participă la evenimente dedicate ţării sau chiar iniţiază ei înşişi tot felul de campanii. Fac toate astea pentru că îşi iubesc ţara şi vor să o schimbe în bine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Nativii din peşti nu sunt foarte implicaţi în problemele ţării. Le au pe ale lor, cu care se luptă să se rezolve şi nu vor să-şi bată capul şi cu altele. Dragostea pentru ţară este pentru ei ceva abstract. Chiar dacă sunt firi emoţionale, nu se ataşează prea tare de noţiunea de ţară.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Berbecii sunt firi vulcanice şi ori sunt complet revoltaţi împotriva tuturor lucrurilor care nu merg, fie sunt extrem de porniţi împotriva celor care nu-şi respectă ţara. Pentru ei nu există cale de mijloc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Nativii din taur nu sunt patrioţi înfocaţi şi preferă să rămână în pătrăţelul lor, fără să se implice adesea în dipute pe această temă. Confortul lor personal este cel mai important şi nu vor să-l tulbure cu astfel de preocupări.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Gemenii sunt foarte ataşaţi de zona din care provin, pentru ca apoi să-şi extindă treptat afecţiunea faţă de întreaga ţară. Şi pentru că vorbesc mult şi se aprind în discuţii, fac adesea declaraţii de patriotism exagerate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Racii îşi consideră ţara "acasă", iar pentru ei acasă este mult mai important decât pentru ceilalţi nativi ai zodiacului. În special racii care călătoresc mult au această revelaţie şi descoperă că se simt înstrăinaţi şi complet singuri când nu sunt în ţară. De aceea, devin adesea foarte sentimentali când vine vorba de propria ţară.

Leu(22 iulie - 22 august)


Dacă unii nativi din leu sunt complet indiferenţi faţă de noţiunea de patriotism, alţii îşi iubesc cu adevărat ţara şi chiar se implică în diverse chestiuni sociale. Ei trebuie neapărat să-şi manifeste într-un anumit mod dragostea pentru ţară şi adesea ajung să fie recunoscuţi pentru asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Nativii din fecioară sunt cei mai patrioţi reprezentanţi ai zodiacului. Cei mai mulţi sunt pasionaţi de istorie şi se mândresc cu diverse personalităţi cu care chiar se identifică. Sunt foarte critici la adresa celor care păr să nu respecte istoria, simbolurile ţării sau chiar unele tradiţii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Pentru că sunt firi corecte, pentru care dreptatea este esenţială, balanţele văd întotdeauna şi binele şi răul. Îşi iubesc ţara, dar nu exagerează cu declaraţii măreţe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Nativii din scorpion sunt naţionalişti înfocaţi. Adoră să-şi arate dragostea pentru ţară şi adesea o fac în cele mai originale moduri. Sunt atraşi de politică şi se înscriu în diverse partide tocmai pentru a avea ocazi să-şi manifeste cumva patriotismul.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Katy pe 6 Dec 2011, 21:04
    Rac

    Eu sunt Rac, si de obicei mi se potrivesc multe caracteristici specifice Racilor, insa de data asta, nu se potriveste deloc. Se spune ca ma "simt ca acasa" in tara, insa am avut norocul sa ies din tara, si daca as putea, as pleca si nu m-as mai intoarce, si nu as regreta nici o secunda.

    0
    0

  • rebeca pe 4 Dec 2011, 10:54
    berbec

    Berbecii sunt firi vulcanice şi ori sunt complet revoltaţi împotriva tuturor lucrurilor care nu merg, fie sunt extrem de porniţi împotriva celor care nu-şi respectă ţara. Pentru ei nu există cale de mijloc. COMPLET ADEVARAT!!!

    2
    0

  • PersSecreta pe 3 Dec 2011, 16:09
    Capricorn

    Deffapt..nui adevarat..de ex. eu sunt capricorn si imi iubesc molt tara si vreau k toata lumeaa sa stie asta :P

    3
    0

  • Diana pe 1 Dec 2011, 15:39
    1 decembrie

    Ca tot e 1 Dec. astazi....peste tot patriotism,romani "uniti"...Si uite cum se ataca romanii unii pe altii :) Daca un simplu roman insulta pe altul pe internet,fara sa il cunoasca,ce mai vreti de la cei cunoscuti,apropiati sau de la straini? Mi-e rusine cu oamenii de genul asta!!Rautatea si invidia se afla in sufletul romanilor!!!

    5
    0

  • Diana pe 1 Dec 2011, 15:32
    pt "Roman"

    De asta suntem scursura Europei,din cauza romanilor ca tine :) Adica de ce ma insulti,daca nici macar nu ma cunosti?Tipic romanesc :)) Puteai sa iti zici parerea despre articol,insa tu ca romanul,te uiti si comentezi de vecin,inainte de a te uita la tine :))

    5
    0

  • Narcisaaa pe 1 Dec 2011, 13:23
    Vrajeala

    Pentru zoida fecioara=MINCIUNI EXAGERATE.:))

    3
    1

  • me_eva pe 1 Dec 2011, 11:50
    penibil

    penibil un astfel de articol. cum naiba sa stiti ce gandeste omul despre tara sa, in functie de zodie?

    4
    1

  • Roman pe 1 Dec 2011, 09:05
    Ptr Diana

    Diana, draga, sunt suficiente vitrine la Amsterdam. Acolo e locul tau si vei fi fericita. Bafta multa!

    0
    8

  • Diana pe 1 Dec 2011, 08:53
    capricorn

    Eu iubesc Romania,insa fara romani :) Si intr-adevar,sunt rezervata in a-mi arata dragostea,mai ales fatza de tara.Pentru ca nu merita iubita o astfel de tara de 2 lei,unde nu poti realiza nimic daca nu ai pile sau bani cu caru' de la mami/tati :)

    6
    2

  • ellado pe 1 Dec 2011, 01:15
    horoscop

    Taur (21 aprilie - 21 mai) Nativii din taur nu sunt patrioţi înfocaţi şi preferă să rămână în pătrăţelul lor, fără să se implice adesea în dipute pe această temă. Confortul lor personal este cel mai important şi nu vor să-l tulbure cu astfel de preocupări. "....dipute.."???? lipsa de atentie in redactare arata cit respect aveti fata de cititori!

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod