Horoscop 3 aprilie: Balanța va fi pusă într-o situație dificilă și va trebui să aleagă


Fecioară


Un prieten se va află astăzi într-o situație mai dificilă și are nevoie de ajutorul tău pentru a ieși din ea. De aceea, o să te învoiești câteva ore de la locul de muncă și vei face tot ce îți stă în putință ca să îi fii alături. Dacă e vorba de acordarea unui împrumut, nu trebuie să stai pe gânduri!

Balanță


Astăzi o să fii pus/ă în fața unei situații dificile și o să trebuiască să faci o alegere. Chiar nu poți să împaci pe toată lumea, uneori trebuie să alegi un anumit drum și să îl urmezi indiferent de greutăți!

Scorpion


Te consumi inutil la locul de muncă! Chiar nu observi că ești persoana care se implică în problemele de la job în timp ce majoritatea colegilor își urmăresc doar propriul interes? Dacă nu vei face o schimbare, s-ar putea ca stresul să își pună amprenta asupra ta.

Săgetător


Banii nu mai sunt o problemă pentru tine și reușești în sfârșit să îți pui în aplicare anumite proiecte mai importante.
Totuși, trebuie să ai mare grijă să nu te întinzi mai mult decât îți permite plapumă! Altfel, riști să îți achiziționezi anumite obiecte de lux dar să nu faci față cheltuielilor de întreținere!


Capricorn


O să primești astăzi o invitație la un eveniment social care va adună multe persoane importante. Dacă vrei să îți extinzi cercul social, acum e ocazia ideală pentru așa ceva. Iar dacă ești singur/ă, cine știe... poate că îți vei cunoaște partenerul!

Vărsător


La locul de muncă va avea loc o schimbare importantă astăzi și aceasta te va viza în mod direct.
Poate fi vorba de reorganizarea posturilor, de atribuirea unor sarcini suplimentare sau de o modificare a salariului. În tot cazul, te așteaptă lucruri frumoase și nu trebuie să ai emoții din acest punct de vedere.


Pești


O să resimți o anumită presiune astăzi, mai ales dacă ai lăsat anumite sarcini nerezolvate. Din fericire, câțiva colegi de treabă simt că traversezi o perioadă mai dificilă și decid să îți acorde o mână de ajutor. Mulțumește-le pentru gestul lor frumos!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod