Horoscop 26 ianuarie: Ce se întâmplă cu zodiile după prima Lună Nouă din 2024


Fecioară


O problemă mai veche rămasă nerezolvată va reveni în aceste zile și îți va da serioase bătăi de cap. Dacă te vei simți depășit/ă, nu ezita să ceri sprijin! Nu trebuie să duci singur/ă toată povara!

Balanță


Azi vei porni un proiect nou care se anunță a fi extrem de dificil. Totuși, datorită implicării pe care ai arătat-o în trecut, dar mai ales datorită calităților pe care le posezi, sunt mari șanse să îl duci la capăt și să faci o figură frumoasă. Ține-o tot așa!

Scorpion


Ai impresia că le știi pe toate, mai ales atunci când vine vorba de domeniul în care activezi? Nimic mai fals! Astăzi o să primești un duș rece de la o persoană mult mai puțin vocală decât tine, dar care (după cum se va demonstra) posedă mai multe cunoștințe și abilități!

Săgetător


Ești mai mereu îmbufnat/ă și ai impresia că meriți mai mult decât primești? Încearcă să îți faci singur/ă o analiză într-un mod cât mai obiectiv! Doar așa vei descoperi dacă ai dreptate ori dacă te pui singur/ă într-o lumină favorabilă!

Capricorn


Chiar dacă ai mari șanse să obții un rezultat pozitiv la un anumit concurs/examen, nu trebuie să te grăbești și să anunți pe toată lumea! Încă se mai pot întâmpla lucruri imprevizibile care vor răsturna totul într-o clipită!

Vărsător


Colegii tăi încep să te respecte mai mult și să îți ceară sfatul tot mai des? Asta arată că ai atins un anumit nivel de cunoștințe dar și de maturitate, și că au dobândit încredere în tine.
Fă cumva să nu le înșeli așteptările!


Pești


Dimineața această vei acționa cumva din inerție, fără să gândești prea mult. Te simți foarte obosit/ă și ca să te pui pe picioare, ai nevoie de mai mult răsfăț. Poți, de exemplu, să mergi la masaj, ori de ce nu la o sesiune de shopping! Profită de acest interval de timp ca să te relaxezi cu adevărat!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod