Horoscop 20 februarie: Început fabulos de zi pentru unii Raci


Fecioară


Stai foarte mult cu ochii ațintiți în ecranul tabletei sau al televizorului. Dacă nu au apărut până acum probleme oftalmologice, nu înseamnă că ai adoptat un stil de viață sănătos, ci pur și simplu că ai avut noroc!

Balanță


Știi ce se spune... că suma viciilor rămâne întotdeauna constantă... totuși, nu ar trebui să crezi în astfel de zicale, ci - din contra - să încerci permanent să te îmbunătățești! De aceea, propune-ți ca începând cu această zi să fii mai sănătos/sănătoasă și de ce nu, să faci și economii! Sigur partenerul tău va fi încântat de decizia pe care ai luat-o!

Scorpion


O răceală mai veche îți va da serioase bătăi de cap.
Sigur, vor exista dureri de cap sau de gât, o moleșeală generală și, ocazional, dureri musculare. Totuși, nu ai voie să exagerezi din acest punct de vedere fiindcă trebuie să fii un exemplu pentru rudele tale!


Săgetător


Dacă vremea va fi urâtă astăzi, nu e nicio tragedie! Trebuie să te bucuri de căldura locuinței tale și să te relaxezi vizionând un serial ori citind o carte! Dacă vei reuși să îl convingi și pe partener să îți urmeze exemplul, vă veți apropia și mai mult!

Capricorn


Nu te mai gândești deloc la dietă în această zi și încă de dimineață te înfrupți din tot felul de preparate.
Fii fără grijă, nu s-a întâmplat o mare tragedie... pe seară poți să ieși la alergat ori să faci mai multă mișcare ca să consumi caloriile în exces!


Vărsător


Atmosfera de la serviciu este extrem de relaxată și s-ar putea ca tocmai din acest punct de vedere să te simți ușor plafonat/ă. Atunci când vei simți că ai nevoie de o provocare mai mare, e suficient să discuți cu șeful tău despre acest aspect! Sigur va fi bucuros să îți paseze o parte din responsabilitățile sale!

Pești


Te gândești permanent la bani și, din această cauză, uiți să te bucuri de micile plăceri ale vieții! Trebuie să ieși în natură mai des, să socializezi și să faci acele activități care îți produc plăcere! În niciun caz viața ta nu trebuie să se desfășoare în funcție de activitățile de la locul de muncă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod