Horoscop 2 aprilie: Taurul trebuie să se bazeze pe instinct


Fecioară


Traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental și financiar. Imortalizează cumva aceste clipe pentru că în viitor o să îți dorești să le revezi!

Balanță


Dacă simți nevoia să dansezi sau să cânți, fă-o pur și simplu! Chiar nu trebuie să te gândești prea mult la ceilalți, ești o persoană liberă care are dreptul să se manifeste așa cum simte! Iar dacă vei fi dezinvolt/ă și vei face acest lucru cu curaj, o să vezi că și ceilalți îți vor urma exemplul!

Scorpion


Un telefon primit de dimineață o să te scoată din zona ta de confort și te va forța să improvizezi! Totuși, nu îți pierde cumpătul pentru că știi cum să te descurci și în situațiile-limită! Trebuie doar să ai încredere în capacitățile tale!

Săgetător


Dacă ai nevoie de un împrumut consistent, trebuie să îți întrebi mai întâi rudele și prietenii! S-ar putea ca aceștia să dispună de resurse financiare pe care momentan nu le folosesc! Iar dacă răspunsul e negativ, sondează piața bancară înainte de a alege un produs potrivit pentru tine!

Capricorn


Te vei confrunta astăzi cu dureri serioase de cap ori de stomac.
Sigur, poate că sunt cauzate de emoțiile care te copleșesc în ultima perioadă, dar dacă nu e vorba doar de asta? Mergi la un medic și cere-i sfatul! Cu cât vei amâna momentul cu atât mai greu îți va fi!


Vărsător


Astăzi trebuie să faci o cheltuială majoră pentru întreținerea unui bun. Poate că duci mașină la service sau de ce nu, te gândești să zugrăvești toată locuința. În orice caz, după cei vei termina și acest proiect, o să te simți cumva mai în siguranță și mai fericit/ă!

Pești


O rudă apropiată traversează un moment mai dificil, mai ales din punct de vedere financiar.
Dacă îți este cumva la îndemână să o ajuți, nu trebuie să stai pe gânduri! Dacă situația ar fi fost cumva invers, sigur ți-ar fi plăcut să fii ajutat/ă de îndată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod